Oldal frissítése

GARNIER Fructis Color Resist hajerősítő sampon 400 ml

4,8 32 értékelés
2 190 Ft

GARNIER Fructis Color Resist hajerősítő sampon 400 ml

Színvédelem, a ragyogás, intenzív táplálás - mindez egy samponban festett és melírozott hajra, most nagy 400 ml-es kiszerelésben. Megőrzi a frissen festett haj ragyogását és akár 10 hétig megvédi a hajszínt.  A lenmag olaj védelmet nyújt szín kopása ellen és így hozzájárul a természetes festett haj megjelenésének fenntartásához. Ugyanakkor, az acai olajnak köszönhetően a sampon megvédi a hajszálakat, így a haj nem károsodik a festéstől. A ragyogás és hosszan tartó gyönyörű szín már mindenki számára elérhető, nem kell többet a fodrászhoz menned hajszíned megőrzése miatt. Ez a sampon megvédi a hajad, és sokkal hosszabb ideig fog tartani.
Összetevők:
Víz, nátrium Laureth Sulfate, dimetikon, dinátrium-hidrogén-cocoamphodiacetate, glikol-disztearát, guar hidroxipropiltrimónium klorid, niacinamid, Saccharum officinarum kivonata / cukornád kivonat, nátrium-klorid, nátrium-benzoát, nátrium-hidroxid, szalicilsav, poli (lenolaj), Camellia sinensis levél kivonat , benzofenon-4, linalool, benzil-alkohol, benzil-szalicilát, Pyrus malus kivonat / alma gyümölcs kivonata, a karbomer, a piridoxin-HCI, Butylphenyl Methylpropional, Citromsav, Citronellaolaj, Euterpe oleracea gyümölcs kivonat, Citrus medica Limonum Peel extraktum / citromhéj kivonat, hexilén glikol, amil CINNAMAL, parfüm / illat

Paraméterek

Sampon típusa

Sampon típusa Folyékony (klasszikus)

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Összetétel

Összetétel jellemző Parabénmentes, Szilikonmentes

Hatás

Hatás Fényesítő hatás, Regeneráló hatás

Haj típusa

Haj típusa Festett

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  VLS145
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600540519566
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15