Oldal frissítése

GARNIER Cryo Jelly Textil szemmaszk hűsítő hatással -7°C 5 g

5 16 értékelés
1 490 Ft

GARNIER Cryo Jelly Textil szemmaszk hűsítő hatással -7°C 5 g

Semmiképpen sem szabad elhanyagolnod a bőrödet. A népszerű GARNIER által készített arcmaszk alkalmazási területe: szem. Ez a kiváló készítmény csodás ápolást és törődést biztosít. Az innovatív összetevők és a kellemes illat gondoskodik arról, hogy a hölgyek imádni fogják. Ragyogóvá varázsolja és megbízhatóan ápolja a bőrt, legyen szó bármilyen bőrtípusról. A közismert GARNIER textil arcmaszk felvitele nagyon egyszerű, és kellemes állaggal örvendeztet meg. A maszkban található hatóanyagok rendkívüli hatásainak köszönhetően bőröd azonnal ragyogó és egészséges, fiatalos megjelenésű lesz. El leszel ájulva a végeredménytől!

A közismert GARNIER Cryo Jelly Textil szemmaszk hűsítő hatással -7°C 5 g arcmaszk leglényegesebb előnyei

  • A híres GARNIER gyártó által készített arcmaszk alkalmazási területe: szem, amelyre remek választás a bőrápolási rutin kiegészítő lépéseként
  • A termék a hölgyek számára alkalmas
  • A hatékony textil típusú arcmaszk könnyen alkalmazható és kellemes állagú
  • A bőrre gyakorolt hatás: hidratáló és hűsítő
  • Minden bőrtípusra alkalmazható
  • A népszerű GARNIER arcmaszk súlya 5 g

A jól ismert GARNIER arcmaszk fantasztikus hatásai

A példaértékű bőrápolás magában foglalja az arcmaszk rendszeres használatát, ami csodálatos eredményekkel örvendeztet meg. A hidratáló GARNIER arcmaszk alkalmas a száraz vagy gyakori hámlással küszködő felhasználóknak.

Összetétel

967603 04 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ - GLICERIN - PROPÁNDIOL - BUTILÉNGLIKOL - PENTYLENGLIKOL - CI 19140 / YELLOW 5 - CI 42090 / BLUE 1 - CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT / UBORKA GYÜMÖLCSKIVONAT - DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE (KÁLIUM-GLICIRRIZÁT) - GLICERIL-AKRILÁT/AKRILSAV KOPOLIMER - HIDROXI-ACETOFENON - MENTOL - FENOXIETANOL - PVM/MA KOPOLIMER - NÁTRIUM-HIALURONÁT - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT KEMÉNYÍTŐ - XANTÁN GUMI (F. I. . Z70014840/1).

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Alkalmazási terület Szem

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Hatás

Hatás Hidratáló, Hűsítő

Tömeg

Tömeg 5 g (0,01 kg)
Kód:  KSPL4255
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600542500517
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15