Oldal frissítése

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box

A GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box ideális ajándék minden nő számára. A GARNIER Botanic Therapy Ginger hajápoló szettel te is élvezheted az erős, fényes és szép hajat. A termékeket gyömbérkivonattal és mézzel dúsítják. Ellátják a hajat a szükséges tápanyagokkal, hidratálják és erősítik a hajszálakat. Ráadásul a csípős gyömbér izgalmas illata egész nap elkísér, és teljesen elvarázsol. A Botanic Therapy szettben egy sampont és egy hajmaszkot találsz. A termékek 100%-ban vegánok, nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, és nem tesztelik őket állatokon. Az ajándékkészlet kiváló meglepetés lehet. A dobozra egy címke van nyomtatva, amelyre ráírhatod az ajándékozott és az ajándékozó nevét. 

A GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery Box ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Az ajándékcsomag egy sampont és egy hajmaszkot tartalmaz a GARNIER Botanic Therapy Ginger termékcsaládból
  • A termékek erőt és fényt adnak a hajnak
  • A GARNIER Botanic Therapy Ginger szett fényessé varázsolja, újjáéleszti és helyreállítja a hajat
  • A bio gyömbér és a méz intenzíven hidratálja és regenerálja a hajat teljes hosszában
  • Az összetevők 98%-ban természetesek
  • 100%-ban vegán - nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, nem tesztelték állatokon
  • A készlet kiváló meglepetés lehet

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery sampon, 400 ml

Adj új lendületet a hajadnak a Garnier Botanic Therapy revitalizáló samponnal, bio gyömbérrel és mézzel. A 98%-ban természetes eredetű, gazdag formula intenzíven hidratálja és regenerálja a hajat teljes hosszában. A sampon visszaállítja a haj természetes, egészséges megjelenését, és selymesen puhává varázsolja a hajszálakat. Élvezd az egészséges, élettel teli hajat a Garnier Botanic Therapy Ginger Recovery samponnal. 

GARNIER Botanic Therapy Ginger Recovery hajmaszk, 300 ml

Élvezd a hajad ápolását a Garnier Botanic Therapy revitalizáló maszkjával, bio gyömbérrel és mézzel. A maszk intenzíven hidratálja és regenerálja a hajat teljes hosszában. A Botanic Therapy Ginger pakolás ragyogóvá és élettelivé teszi a hajat, és helyreállítja a hajszálakat. Visszaállítja a haj természetes, egészséges megjelenését, és selymesen puhává és illatossá teszi frizurád. 


Összetétel

A sampon összetétele:
Aqua, Nátrium-lauret-szulfát, Kókusz-betain, Glicerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zingiber Officinale gyökérkivonat / gyömbérgyökér kivonat, Mel/Honey, Ppg-5-Ceteth-20, Peg-55 propilénglikol-oleát, Dikaprilil-éter, Szorbit, nátrium-klorid, nátrium-hidroxid, propilénglikol, hidroxipropil-guarhidroxipropiltrimónium-klorid, citromsav, oleil-alkohol, polyquaternium-7, tokoferol, szorbinsav, nátrium-benzoát, Ci 14700 / piros 4, karamell, Eugenol, Kumarin, Limonene, Parfüm.

Maszk összetétele:
Aqua/Víz, Cetearil-alkohol, Glicerin, Isopropyl Myristate, Sztearamidopropil-dimetil-amin, Glicin szójaolaj / szójaolaj, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zingiber Officinale gyökérkivonat / gyömbérgyökér kivonat, Helianthus Annuus magolaj / napraforgómagolaj, Mel/Honey, Királyi zselé, Szorbit, Kókusz-kaprilát/kaparát, Propylene Glycol, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Caprylyl Glycol, Citromsav, Borkősav, Cetilészterek, Kálium-szorbát, Nátrium benzoát, Szalicilsav, Karamell, Eugenol, Kumarin, Limonene, Parfüm/illatanyag (F. i. l. C241497/1).

Paraméterek

Típus

Típus Női

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSDS1446
Termékszám:  8592807431672
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20