Oldal frissítése

GARNIER Body Firming Care 400 ml

4,9 11 értékelés
3 090 Ft

GARNIER Body Firming Care 400 ml

 A Garnier Bőrfeszesítő testápoló azonnali ápolást, táplálást és hidratálást biztosít a száraz, igénybevett bőrnek. A testápoló koffeinnel és egy hatékony antioxidánssal, zöld tea kivonattal gazdagított az intenzív táplálásért, ami által segít fenntartani a bőr feszességét, hatékonyan küzdve a bőr erejének elvesztése ellen. A termék dermatológiailag tesztelt, zsíros textúrájú, és könnyen felszívódó. 

Főbb jellemzők

  • Erőtlen, száraz bőrre
  • Növeli a bőr feszességét
  • Intenzív táplálást biztosít
  • Hatékony összetétel
  • Gyors felszívódás
  • Zöld tea kivonatot és koffeint tartalmaz

Használat:
Elegendő mennyiségű testápolót masszírozzon a bőrére az egész testén. Arcon ne alkalmazza.
Összetétel:
Aqua / water, Glycerin, Butyrospermum parkii butter / Shea butter, Isopropyl palmitate, Cetyl alcohol, Cetyl esters, Paraffinum liquidum / mineral oil, Zea mays starch, Benzoic acid, Benzyl alcohol, Bifida ferment lysate, Caffeine, Camellia sinensis leaf extract, Caprylyl glycol, Carbomer, Citronellol, Disodium, EDTA, Limonene, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 methylglucose distearate, Sodium hydroxide, Sodium polyacrylate, Tocopherol, Parfum / fragrance

 

 

Paraméterek

Típus

Típus Női, Férfi

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Tápláló, Feszesítő

Bőrtípus

Bőrtípus Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  TM245
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3600541296749
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05