Oldal frissítése

GALLUS mosogatószer - citrom 900 ml

Kiegészítők a termékhez

GALLUS mosogatószer - citrom 900 ml

Szeretnéd tökéletesen tisztára mosogatni és zsírtalanítani az edényeket? Akkor szerezd be a GALLUS mosogatószert. Még a nagyon szennyezett edényekkel és tányérokkal is megbirkózik. Csak vigyél fel egy kis mennyiségű GALLUS-t egy szivacsra, mosd el az edényeket, majd öblítsd le tiszta vízzel. A mosogatószer kellemes citromillattal rendelkezik. A GALLUS márka egy minőségi, tisztítószereket is gyártó cég Németországból. Vásárolj GALLUS citromos mosogatószert, és szabadulj meg a szennyeződésektől és zsírtól egyszer és mindenkorra! 

A GALLUS citromillatú mosogatószer legfontosabb előnyei

  • GALLUS tisztítószer, amely még a nagyon piszkos edényeket is tisztává varázsolja
  • Kellemes citromos illatát értékelni fogod mosogatás közben
  • A GALLUS egy minőségi drogériai márka Németországból

Összetevők:
Kevesebb mint 5% nemionos tenzidek, <5% anionos tenzidek, <5% amfoter tenzidek, illatanyagok (LIMONÉN), tartósítószerek (2-BROMO-2-NITROPROPÁN-1,-DIOL, METILKLOROIZOTIAZOLINON, METILIZOTIAZOLINON).


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Űrtartalom

Űrtartalom 900 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Klasszikus

Tömeg

Tömeg 0,9 kg
Kód:  CIS1491
Termékszám:  4251415301398

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05