Oldal frissítése

FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g

4,8 24 értékelés
2 290 Ft

FROSCH ÖKO mosógép tisztító, citrus, 250 g

A FROSCH ÖKO 3in1 citrus illatú tisztítószer hármas hatással dolgozik. Hatékonyan tisztítja és eltávolítja a szennyeződéseket és vízkőlerakódásokat a mosógép belsejében a dobból, csövekről, fűtőszálakról és a nehezebben hozzáférhető helyekről. Megszünteti a kellemetlen szagokat és friss citrus illatot hagy maga után. A termék citromsavat tartalmaz. Természetes összetevőinek köszönhetően alapos tisztítóhatással rendelkezik, miközben környezetbarát, emberre és anyagokra nem káros. A termék csomagolása újrahasznosítható. Védd meg Te is mosógéped a vízkőlerakódásoktól és tartsd tisztán a FROSCH ÖKO 3in1 citrus illatú tisztítóval, mellyel igazán nagyszerű eredményeket érhetsz el.


Alkalmazás:
Öntsd a terméket az üres mosógép dobjába. Válassz ki egy 40 ° C-os mosóprogramot, majd kapcsold be a készüléket. A mosási ciklus végén a dob belsejében és a mosógép ajtaján felgyülemlett szennyeződéseket távolítsd el egy törlőrongy segítségével.

Összetétel:
<5% nemionos felületaktív anyagok, élelmiszer minőségű citromsav, almasav, borkősav

 

Összetétel

összetétel.
< 5% nem ionos felületaktív anyag, citromsav, almasav, borkősav élelmiszeripari minőségben.

Paraméterek

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Por
Kód:  CIS201
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001499939891
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15