Oldal frissítése

FROSCH Oase aroma diffúzor Levendula 90 ml

4,2 31 értékelés
4 190 Ft

FROSCH Oase aroma diffúzor Levendula 90 ml

Illatosítsd otthonodat a levendula nyugtató illatával! A Frosch Oase levendula illatú aromaporlasztója a frissesség hangulatát varázsolja otthonodba, melyben pihentető, nyugodt perceket szerezhetsz magadnak. A természetes illóolajok aromájával telt levegő tökéletes kikapcsolódást nyújt. A termék kicsi, diszkrét, ámde hatékony, nagyszerű segítőtárs, mely megédesíti az otthon töltött perceket. 

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül hatékony frissítő hatás
  • Összetétel: parfüm, természetes olajok
  • 6 db aromapálca egy csomagban
  • Akár 6 hétre elegendő
  • Az illat intenzitásának növelésére egyszerre több aromapálca is használható
Alkalmazás:
 
Távolítsd el az aromatartó palack kupakját és helyezd bele a mellékelt fapálcákat. Az aromaolaj párolgásakor kellemes levendulaillat tölti be a szobát. Minél több pálcát helyezel az üvegbe, annál intenzívebb illatot varázsolhatsz. Egy csomag 6-8 hétre elegendő.
 
Összetétel:
 
Parfüm, természetes olajok
 
A gyártóról:
 
A Frosch márka a természetes termékek  otthoni használatát hangsúlyozza, úgymint az ecet, citrom és szóda. A kiváló hatékonyságú természetes tisztítószerek környezet- és bőrbarátok, melyet a Frosch jelmondata is tükröz: "Organikus minőség a jobb érzésért". 1986-os születése óta a Frosch csak olyan összetevőket használ, melyek a környezetbe kerülve természetes módon elbomlanak. A Frosch valamennyi termék összetevő esetében vizsgálja azok elbomlását, nem csak a felületaktív anyagoknak, de a színezőknek, illatanyagoknak is. A Frosch termékek 98%-a 28 napon belül lebomlik.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 90 ml

Illat típusa

Illat típusa Virágos

Az illat hatásának ideje

Az illat hatásának ideje 42 nap
Kód:  OSV105
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001499185519
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15