Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FROSCH folttisztító és előkezelő spray 500 ml

4,8 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FROSCH folttisztító és előkezelő spray 500 ml

A Frosch a tökéletes kombinációjának köszönhetően alaposan tisztítja egész otthonodat, miközben környezetbarát és gyengéd az emberekhez, hiszen természetes összetevőket tartalmaz. Az erőteljes folttisztító segítségével gyorsan és hatékonyan készítheted elő ruháidat a mosásra. A termék többféle folt eltávolítására is alkalmas, mint például zsír, olaj, rúzs, smink, csokoládé, szószok, gyümölcsök és zöldségek által hátrahagyott foltok.

 

Legfontosabb jellemzők

  • Hatékony, növényi alapú összetétel
  • Színes és fehér ruhák tisztításához egyaránt ideális
  • Megőrzi a színeket
  • Minden típusú textilre alkalmas a selyem kivételével

Alkalmazása

A mosást megelőzően fújd be a foltot a folttisztítóval, hagy hatni rövid ideig (kb. 10 percig). Ne hagyd megszáradni. Majd mosd ki a ruhát mosószerrel. Vedd figyelembe a gyártó instrukcióit.

 

 

 

 

Összetétele

5–15 % nem ionos felületaktív anyag, <5 % anionos felületaktív anyag, enzimek és illatanyagok

 

 

 

A vállalatról

A Frosch márkanév a természetes termékekre és az otthonunkban megtalálható tisztítószerekre (például ecet, citrom, szóda) helyezi a hangsúlyt. A rendkívül hatékony természetes tisztítószerek, környezetbarátság és az emberi bőrről való gondoskodás kombinációja szlogenjükben is kifejeződik: "Természetes minőség a jó érzésért." 1986-os alapítása óta a Frosch kizárólag olyan összetevőket használt, amelyek a környezetben lebomlanak. A Frosch termékeinek összetevői, nem csak a felületaktív anyagokat beleértve, hanem a színezőanyagok, illatanyagok, és a Frosch termékek teljes összetételének 98%-a 28 napon belül lebomlik.

Mi teszi egyedülállóvá a Frosch termékeket?

  • A hatékony, aktív hatóanyagok a természetből származnak, és felerősítik a termék tisztítóerejét
  • A felületaktív anyagok megújuló energiaforrásból származnak, valamint gyorsan és hatékonyan lebomlanak a természetben
  • A termék bőrrel való kompatibilitása a bőrgyógyászatilag tesztelt összetevőkkel rendkívül magas. Gyengéd tartósítószereket és illatanyagokat csak kis mennyiségben vagy egyáltalán nem tartalmaz
  • A termékek nem tartalmaznak káros anyagokat, mint például foszfátokat, borátokat, formaldehidet, EDTA-t és halogénezett organikus összevetőket
  • Kevésbé terheli a természetet a csomagolóanyag-mennyiség csökkentése, illetve az újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok alkalmazása révén
  • A termékeket és összetevőiket nem tesztelték állatokon, illetve nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket
  • A vállalat saját víztisztító teleppel rendelkezik, annak érdekében, hogy biztosítsa a legmagasabb fokú higiéniát a gyártás és a szennyvíz tisztítása során
  • Minden flakon 80-98%-ban újrahasznosított PET anyagból készült. A szórófejes flakonok 100%-ban újrahasznosított PET-ből készült.
 

Összetétel

összetétel.
> =5 - <15% nemionos tenzidek, <5% anionos tenzidek, enzimek és illatanyagok

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Foltok eltávolítása mosás közben

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Tulajdonságok

Tulajdonságok Folteltávolító
Foltok típusa szerint Olaj

Mosószer típusa

Mosószer típusa Folteltávolító

Darabszám

Darabszám 1 db

Foleltávolító típusa

Folteltávolító típusa BIO/Organikus, Univerzális
Kód:  ODS017
Termékszám:  4001499923760
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15