Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FROSCH EKO Hipoallergén öblítő pamutvirággal 750 ml

4,7 78 értékelés
1 690 Ft

FROSCH EKO Hipoallergén öblítő pamutvirággal 750 ml

A hipoallergén Frosch Eko öblítő megőrzi a ruhák tökéletes légáteresztőképességét és természetes védelmet, illetve professzionális gondoskodást nyújt nekik. Növényi alapú nyersanyagokat és pamutvirág kivonatokat tartalmaz, aminek köszönhetően a ruháid kellemesen puhák és gyönyörűen illatosak leszek. Az öblítő alkalmas a pamuthoz, a gyapjúhoz, a szintetikus selyemhez, a kevert anyagokhoz és a szintetikus szövetekhez is. 

Főbb jellemzők

  • Hipoallergén
  • Növényi alapú nyersanyagokat tartalmaz
  • Megőrzi a ruhák puhaságát
  • Kellemes illatú
  • Az érzékeny bőrűek számára is alkalmas

Használat

Az öblítőt soha ne közvetlenül az anyagon használd, hanem a mosógép megfelelő fiókjába adagold. Adagoláskor tartsd szem előtt a következőket: 36 ml frottír és tiszta pamut esetén, 24 ml kevert anyagok és "tiszta gyapjú" esetén, 18 ml szintetikus anyagok és kézi mosás esetén.

 

 

Összetétel

5–15 % kationos felületaktív anyagok, parfümök (linalool, eugenol, hexyl cinnamal, egyéb illatanyagok), pamutvirág kivonat

 

A cégről

A Frosch márka nagy hangsúlyt fektet a természetes alapanyagokra és az olyan házi készítményekre, mint az ecet, a citrom és a szóda. A hatékony, természetes alapanyagok, a környezetbarát hozzáállás és az emberi bőrhöz való gyengédség kombinációját figyelembe véve a Frosch márka szlogenje a következő: "Organikus minőség a jobb közérzetért". A cég 1986-ban alakult, és onnantól kezdve csakis ilyen alapanyagokat használ. A Frosch termékek gyártásánál figyelembe veszik az alapanyagok lebomlásának idejét is, így a Frosch termékek 98%-ban 28 nap alatt lebomló alapanyagokból állnak. 

Miért olyan egyedülállóak a Frosch termékek?

  • A hatóanyagok a természetből származnak, és megerősítik a termék tisztító és ápoló tulajdonságait
  • A felületaktív anyagok megújuló természeti forrásokból származnak, és használat után gyorsan lebomlanak
  • A bőr rendkívül jól viseli a dermatológiailag tesztelt összetevőket. A finom tartósító anyagok és a gondosan kiválasztott illatanyagok csak nagyon alacsony mennyiségben lelhetőek fel a termékben, vagy pedig egyáltalán nem
  • A termékek nem tartalmaznak káros anyagokat, mint például a foszfát, a borát, a formaldehid, az EDTA és a halogén vegyületek
  • A csökkentett mennyiségű és újrahasznosító csomagolás szintén környezetbarát
  • A termékeket és azok összetevőit sem tesztelik állatokon, és nem tartalmaznak elemeket az élővilágból
  • A cég saját felszereléssel rendelkezik a víz kezelésére és a lehető legnagyobb higiénia biztosítására a termékek gyártása során
  • Minden flakon 80–98 %-ban újrahasznosított PET anyagból készült. A permetezős palack 100%-ban újrahasznosított PET anyagból készült.
 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Használat

Ruha típusa Univerzális
Tulajdonságok Rendszeres használatra

Űrtartalom

Űrtartalom 750 ml

Mosások száma

Mosások száma 31

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny bőrre, Természetbarát
Illat típusa Virágos

Mosószer típusa

Mosószer típusa Öblítő
Kód:  AVI077
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4009175193612
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05