Oldal frissítése

FROSCH EKO Higiénikus mosógép tisztító Lemon 2 × 250 g

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FROSCH EKO Higiénikus mosógép tisztító Lemon 2 × 250 g

Frosch Citrus citromos higiénikus, ÖKO mosógéptisztító

A mosógép rendszeres tisztítása biztosítja, hogy a ruha mosás után friss lesz, valamint gondoskodik a készülék hosszú élettartamáról. A Frosch Citrus higiénikus ÖKO mosógéptisztítót hármas hatás jellemzi, és remekül gondoskodik a készülékedről. Eredményesen tisztít és eltávolítja a szennyeződéseket, valamint a vízkőlerakódásokat a mosógép belsejéből, úgymint a dobról, a csövekről, a fűtőelemről és más, nehezen hozzáférhető részekről, miközben elnyeli a kellemetlen szagokat, friss citrom illatot hagyva maga után. A terméket kifejezetten olyan háztartások számárafejlesztették ki, ahol gyakran használnak hideg vizes mosási ciklusokat. Összetételét citromsavval gazdagították. Természetes hatóanyagoknak köszönhetően ideális kombinációja az alapos tisztító hatásnak, ugyanakkor nemcsak a bőrhöz, de a környezethez is kíméletes. A citromos ÖKO higiénikus mosógéptisztító természetes tisztító összetevőket tartalmaz, azonban mikroműanyagokat nem, és teljes mértékben vegán. Még a flakon is újrahasznosított anyagokból készült, és kiürülés után újrahasznosítható. Védd mosógépedet a vízkőtől, és tartsd higiénikusan tisztán a citromos Frosch Citrus ÖKOmosógéptisztítóval, amely minden alkalommal nagyszerű eredményt biztosít. 


A Frosch Citrus ÖKO higiénikus mosógéptisztító legfontosabb jellemzői, citromos, 2 × 250 g

  • A Frosch ÖKO tisztítószer alkalmas a mosógép alapos tisztítására.
  • Higiénikus tisztaságot biztosít a készülék minden nehezen hozzáférhető részén.
  • Megbízhatóan eltávolítja a vízkőlerakódást és megszabadít a szagoktól.
  • Ideális olyan háztartások számára, ahol gyakran használnak alacsony hőmérsékletű mosási programokat.
  • Bio minőség, mikroműanyagok nélkül. 
  • A termék vegán. 
  • Citromsavat tartalmaz. 
  • Kellemes és friss citrom illatot hagy maga után. 
  • A készítmény kíméletes a bőrhöz (dermatológiailag tesztelt), a tisztítandó felülethez és a környezethez. 
  • A csomagolás 100%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható.
  • Most egy akciós csomagban két darabot vásárolhatsz meg.

Miért válaszd a Frosch termékeket?

  • Bőröd, tüdőd és általános egészséged minden bizonnyal profitálni fog a felesleges méreganyagoktól mentes háztartásból.
  • A kemikáliák és fertőtlenítőszerek helyett élvezheted a citrom kellemes illatát.
  • A Frosch ÖKO higiénikus mosógéptisztító természetes összetevőinek köszönhető gyengéd, hipoallergén ápolást biztosít, a bőröd pihe-puha lesz.
  • A Frosch gyártója a környezetért is felelőséget vállal, így a termékeik használatával te is hozzájárulsz bolygónk jólétéhez. 
  • Több mint 30 éves tapasztalatunk és termékeink népszerűsége világszerte garantálja, hogy te is elégedett leszel. 

A citromos Frosch ECO higiénikus mosógéptisztító használata

A doboz tartalmát (250 g) ürítsd az üres mosógépdobba. Indíts a mosógépen egy 40°C-os mosási ciklust előmosás nélkül. Ne tegyél szennyest vagy mosószert a mosógépbe. 

Összetevők: 
< 5% nem ionos felületaktív anyag, citromsav, almasav, borkősav élelmiszeripari minőségben.


Tanúsítványok

A Frosch környezetbarát megközelítést alkalmaz a gyáron át egészen az irodákig

A Frosch termékeinek gyártása során a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat tartja szem előtt. Ennek eredményeképpen több, mint 11 éve büszkélkedhet az EMAS tanúsítvánnyal. A gyártáshoz, amely egy modern gyárban zajlik, megújuló (szél, nap, geotermikus) és természetes energiaforrásokat használnak. A vizet közvetlenül saját kútból nyerik, használata után egy speciális központban kezelik, majd a kezelés után visszaengedik a Rajnába. Ezenkívül a gyártási folyamat során keletkező energiát és hőt az irodaépület és a gyártó székhelyének működtetésére is felhasználják.2012-ben elnyerte a legmagasabb zöld épület, a LEED Platinum minősítést. A Frosch mindenhez Európában termesztett növényi nyersanyagforrásokat használ, ahelyett, hogy trópusi régiókból importálná őket, ahogyan az más márkák esetében gyakran előfordul.


Barátságban a természettel - nekünk ez az első

Megbízható termékteljesítmény, hipoallergén, bőrbarát és nem utolsósorban környezetbarát - ezeket a tulajdonságokat garantálják a zöld békával ellátott termékek. Egyetlen Frosch termék és annak tartalma sem hagy negatív ökológiai lábnyomot. A hangsúly elsősorban a biológiai lebonthatóságon van. A Frosch termékek otthon tisztítórendszerként is használhatók. A csomagolástól se várj mást, mint azt, hogy 100%-ban újrahasznosítható, és újrahasznosított anyagból is készült. Ezért kérjük, hogy dobd a csomagolást a szelektív hulladék közé, és segíts megmenteni abolygónkat azzal, hogy velünk együtt dolgozol a műanyag hulladék csökkentésén. 



Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Konzisztencia alapján Por
Kód:  CIS201s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15