Oldal frissítése

Frosch EKO ecetes vízkőoldó 300 ml

4,9 8 értékelés
1 690 Ft

Frosch EKO ecetes vízkőoldó 300 ml

A tiszta háztartást minden nő próbálja fenntartani. A termék arra készült, hogy célzottan távolítsa el a makacs vízkövet a konyhai felületekről. Használható vízforralókhoz, csapokhoz és edényekhez is. Az erős ecet koncentrátum segít a vízkő hatékony eltávolításában és gondoskodik a csillogó tisztaságról. Összetételének köszönhetően természetesen környezetbarát, gyengéd a bőrhöz és a környezethez is. A természetes forrásból származó összetevők átlagon felüli biológiai lebomló képességgel rendelkeznek. Csak ecetsav és gyümölcsecet alkotja a termék összetételét.

Fő tulajdonságok

  • A ragyogó és tiszta konyháért
  • Feloldja a vízkőlerakodásokat
  • Maximális hatékonyságú ecet
  • Természetes tisztítószer

Használata

Enyhe vízkő esetén oldj fel két evőkanál (30 ml) koncentrátumot 5 liter vízben, és tisztítsd meg a felületet a keverékkel. Erős vízkő esetén alkalmazd a koncentrátumot közvetlenül a problémás területen, hagyd hatni, majd öblítsd le. Alkalmazható például vízforralókhoz és edényekhez is. Kövesd az eszköz gyártó használati utasítását a kávéfőző tisztításához szükséges információért. Ne keverd össze egyéb termékekkel. Nem alkalmas savérzékeny anyagok (például márvány, műkő, természetes kő, horganyzott és ezüst borítású felületek) kezelésére. Az érzékeny felületek esetében próbáld ki a koncentrátumot a felület egy nem látható részén. Mindig öblítsd le és szárítsd meg a tisztított felületet. 

Összetétel

Ecetsav, gyümölcsecet

 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Általános

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Klórtartalom

Klórtartalom Klórmentes

Használat

Rendeltetés Kávéfőzőhez

Funkciók

Funkciók Vízkőoldó

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát, Klórmentes
Klórtartalom Klórmentes

Darabszám

Darabszám 1 db

Űrtartalom

Űrtartalom 300 ml

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Rendeltetés

Specifikációk Konyhába, Fürdőszobába

Tömeg

Tömeg 300 g (0,3 kg)
Kód:  CIS159
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4001499966415
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10