Oldal frissítése

Frosch EKO citrus WC gél 750 ml

4,9 64 értékelés
1 290 Ft

Frosch EKO citrus WC gél 750 ml

Könnyen elérheted a kívánt alapos tisztaságot otthonodban, köszönhetően ennek a minőségi WC gélnek. Összetételének köszönhetően gyengéd a bőrhöz és környezetbarát is. A természetes összetétel tökéletesen tisztítja a szennyeződéseket, többek között a vízkövet a WC csésze peremén is. 

Fő jellemzők

  • Maximális szagsemlegesítő és tisztító hatás
  • Hosszantartó, friss citrus illattal
  • Könnyen használható
  • Alaposan tisztítja a felületet

Használata

Nyomd meg a kupakot a jelzett ponton, és tekerd le az óra járásának megfelelő irányban. Alkalmazd a WC gélt a WC csésze és a perem alatti területeken, majd hagyd hatni pár percig. Szükség szerint használj WC  kefét. Öblítsd le a félt. Használat után biztonságosan zárd vissza a palackot, tekerd vissza a kupakot, míg nem hallod a kattanó hangot. Ne használd márványon vagy egyéb, savra érzékeny felületen. 

 

Összetétel

5% anionos felületaktív anyag és parfümök (hexil cinnamal és egyéb parfümök). Egyéb összetétel: sűrítőszer, citromsav, festékek

 

A cégről

A Frosch márka előszeretettel kínál természetes termékeket és otthoni megoldásokat, mint például az ecet, a citrom és a szódabikarbóna. A különösen hatékony természetes összetevők kombinációja környezetbarát és gyengéd a bőrhöz, ezt kifejezi a Frosch mottója is: "a természet jótékony erejével tisztít". A Frosch 1986 óta csak olyan összetevőket használ, amelyek biológiailag lebomlanak. A Frosch méri a termékek lebomlásának idejét, nem csak a természetes összetevők esetében, de a festékek, parfümök és egyéb anyagok esetében is. Ez alapján a Frosch termékek 98%-a 28 nap alatt lebomlik.   

Mi teszi egyedivé a Frosch termékeket?

  • az aktív hatóanyagok a természetből származnak, és ápoló és tisztító tulajdonságokkal rendelkeznek
  • A felületaktív anyagok megújuló növényi forrásokból származnak, így gyorsan és hatékonyan bomlanak le a természetben
  • A bőrbarát és a dermatológiailag tesztelt formulák aránya kiemelkedően magas. Gyengéd tartósítószereket tartalmaznak, és csak kis arányban, vagy egyáltalán nem tartalmaznak parfümöt.
  • A termékek nem tartalmaznak káros alkotóelemeket, például foszfátot, borátot, formaldehidet, EDTA-t és halogénezett szerves vegyületeket
  • A Frosch kevesebb csomagolóanyagot használ, illetve előnyben részesíti az újra felhasznált alapanyagokat
  • A termékeket és összetevőiket nem tesztelik állatokon, és nem tartalmaznak állati összetevőket
  • A gyár saját vízkezelő teleppel rendelkezik, hogy a legmagasabb higiéniát biztosítsa a termelés és a szennyvíz előkészítés során
  • Minden palack 80-98%-ban újrahasznosított PET anyagból készül. A spray palackok pedig 100%-ban újrahasznosított PET-ből készülnek.
 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Űrtartalom

Űrtartalom 750 l

Termék típusa

Termék típusa WC tisztító

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Tömeg

Tömeg 0,75 kg

Darabszám

Darabszám 1 db

Termék típusa

Termék típusa WC gél

Rendeltetés

Specifikációk na toalety

Tömeg

Tömeg 750 g (0,75 kg)
Kód:  CIS147
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4009175181794
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10