Oldal frissítése

FROSCH EKO Baby 500 ml

5,0 18 értékelés
1 790 Ft

FROSCH EKO Baby 500 ml

A FROSCH ECO Baby hipoalergén mosószert minden anya értékelni fogja. A termék higiénikusan tisztítja az összes baba kiegészítőt, például pelenkázó asztalokat, étkezőszéket és mosható játékokat. Gyengéd, bababarát receptje alaposan eltávolítja az ellenálló tejet, gyümölcslevet és más élelmiszer-maradványokat az összes törlőfelületről. A készítmény dermatológiailag tesztelt, pH-semleges, és nem tartalmaz parfümöket vagy színezékeket. Ezenkívül a B5 provitaminnal rendelkező formula megvédi a bőrt a kiszáradástól. A FROSCH ECO Baby gondoskodik a kicsi felszerelésének és tartozékainak tökéletes tisztaságáról.

A FROSCH ECO Baby főbb jellemzői

  • Hipoallergén mosószer
  • Csecsemők számára készült készülékek és kiegészítők tisztítására szolgál
  • Az összes mosható felületet alaposan megtisztítja
  • FROSCH ECO Baby bőrgyógyászatilag tesztelt és a pH semleges
  • Nem tartalmaz parfümöket vagy színezékeket
  • B5-provitamin védi a bőrt a kiszáradástól

Összetétel

5-15% anionos felületaktív anyagok, 5% amfoter felületaktív anyagok, nemionos felületaktív anyagok, amiláz enzim, tejsav, pantenol - provitamin B5.

A vállalatról

A Frosch márka nagy hangsúlyt fektet arra, hogy termékeiben a természetes anyagok és az olyan  háztartási termékeket használjon fel, mint például az ecet, a citrom vagy a szóda. A nagy teljesítményű természetes tisztítószerek, a környezetbarát és az emberbarát kombinációt a Frosch szlogen fejezi ki: "Szerves minőség a jó érzésért". 1986-os megalakulása óta a Frosch márka csak olyan összetevőket használt, amelyek lehetővé teszik az átlag feletti lebonthatóságot a természetben. A Frosch termékeknél a termék teljes összetételének lebonthatóságát mérik, nem csak a felületaktív anyagokat, hanem a festékeket, parfümöket is. A Frosch termékek teljes összetétele 98% -ban lebontható 28 napon belül.

Mi teszi egyedivé a Frosch termékeket?

  • A hatékony hatóanyagok a természetből származnak, és fokozzák a termékek tisztító és ápoló tulajdonságait
  • A felületaktív anyagok megújuló növényi forrásokból származnak, és gyorsan és hatékonyan bomlanak a természetben
  • A bőr különösen jól tolerálja a dermatológiailag tesztelt recepteket. A finom tartósítószereket és a gondosan kiválasztott parfüm összetevőket csak szükségszerűen kis mennyiségben használják, vagy a termékek parfüm nélküliek,
  • A termékek nem tartalmaznak káros elemeket, például foszfátot, borátot, formaldehidet, EDTA-t és halogénvegyületeket
  • A környezetet kevésbé terheli a csomagolóanyagok fogyasztásának csökkentése, valamint az újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok használata
  • A termékeket és összetevőit nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak állati összetevőket
  • A vállalat saját vízkezelő üzemmel rendelkezik, hogy biztosítsa a legmagasabb higiéniát a termelésben és a szennyvíz előkezelését.
  • Az összes palack 80-98% -ban újrahasznosított PET anyagból készül. A spray-palackok 100% -ban újrahasznosított PET-ből készülnek


Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Tömeg

Tömeg 500 g (0,5 kg)
Kód:  CIS423
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4009175944726
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10