Oldal frissítése

FROSCH EKO (500 ml)

4,9 73 értékelés
1 590 Ft

FROSCH EKO (500 ml)

A FROSCH EKO (500 ml) málnás tisztítószer kifejezetten a fürdőszobai felületek tisztításához készült. Hatékonyan tisztítja meg az olyan vízzel gyakran érintkező felületeket, mint például a mosdók, a kádak, a zuhanyzók, a csempék és még sorolhatnánk. Összetétele málnás ecetet és természetes savakat tartalmaz, amelyek megbízhatóan távolítják el a vízkövet és más lerakódott szennyeződéseket. Élvezze Ön is fürdőszobája csodálatosan friss málna illatát. Természetes összetevőinek köszönhetően nem csak tisztító hatású, de környezetbarát is. Mechanikus sprével rendelkezik, így használata kifejezetten egyszerű. Fürdőszobája tökéletes tisztasága érdekében válassza Ön is a FROSCH EKO málnás termékét.
Használat:
A mosogatószert vigye fel a megtisztítandó felületre, majd hagyja állni egy darabig. A vízkövet és más szennyeződéseket öblítse le, majd száraz ronggyal törölje meg.
Összetétel?:
<5% anionos felületaktív anyagok, aroma, málnaecet

 

Összetétel

összetétel.
< 5% anionos tenzidek, illatanyagok, málnaecet

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Fürdőszobába

Típus

Tisztítószer típus Spray

Funkciók

Funkciók Vízkőoldó

Tulajdonságok

Tulajdonságok Környezetbarát

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Termék típusa

Termék típusa Tisztítószer

Rendeltetés

Specifikációk Fürdőszobába
Kód:  CIS200
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4009175953698
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15