Oldal frissítése

FREEMAN Beauty Infusion Manuka Méz & Kollagén hidratáló arcmaszk 15 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FREEMAN Beauty Infusion Manuka Méz & Kollagén hidratáló arcmaszk 15 ml

A 15 ml-es FREEMAN Beauty Infusion Manuka Méz & Kollagén hidratáló arcmaszkot normál, és száraz bőrre fejlesztették ki. Használata során a bőr azonnali hidratálásban részesült, miközben a krém kisimítja, és helyreállítja a rugalmasságát. Erősít, és selymesen puhává varázsolja a bőrt. A szérum-impregnált formulája manuka mézzel és kollagénnel lett gazdagítva. A termék nem tartalmaz parabént, szulfátokat, phtalátokat, ásványi olajokat, és nem tesztelték állatokon. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Aktív hatóanyagai:

  • A manuka méz kiváló gyógyító, tisztító, tápláló és puhító hatással rendelkezik
  • A kollagén javítja a bőr rugalmasságát, kisimítja a bőrt, és a ráncokat

Használata:
Alkalmazd az arckrémet megtisztított arcbőrön és nyakon, egyenletesen, vékony rétegben, a szemkörnyéki területek kihagyásával. Hagyd hatni tíz-tizenöt percig, majd meleg vízzel alaposan öblítsd le. Használd a terméket hetente két alkalommal, vagy szükség esetén többször.


Bőrtípus:
A termék alkalmas normál és száraz bőrre.
Összetevők:
Water, Dimethicone, Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum ParkII (Shea Butter), Stearic Acid, Manuka Honey, Vegetable Collagen, Prunus Persica (Peach) Fruit, Carbomer, Glyceryl Sterate, Aminomethyl Propanol, Tetrasodium EDTA, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Chilorphenesin, Diazolidinyl Urea, Fragrance (Parfum), Coumarin, Linalool, Red 40 (CI 16035), Yellow 5 (CI 1914

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Specifikáció

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Hatás

Hatás Hidratáló
Kód:  PLK387
Termékszám:  72151556125

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15