Oldal frissítése

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizáló lehúzható arcmaszk, gránátalma + peptidek 15 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FREEMAN Beauty Infusion Revitalizáló lehúzható arcmaszk, gránátalma + peptidek 15 ml

FREEMAN Beauty Infusion egyhasználatos revitalizáló lehúzható arcmaszk gránátalmával és peptidekkel, 15 ml térfogatú csomagolásban, alkalmas minden bőrtípusra. A bőrt azonnal ragyogóvá és ellenállóbbá teszi, lágyítja a pórusokat. Helyreállítja a bőr ragyogását, a bőr rugalmassá és egységessé válik. Az arcmaszk koncentrált szérumot tartalmaz, a gazdag összetétele gránátalma kivonatot és peptideket tartalmaz. A készítmény bőrgyógyászatilag tesztelt, parabéneket, szulfátokat, flafátokat vagy ásványi olajakat nem tartalmaz, állatokon nem tesztelt. Add meg a bőrödnek ezt a luxus kényeztetést, hogy az egészséges, szép és friss benyomást keltsen.
Hatóanyagai:

  • A gránátalma kiemelkedik az antioxidáns tulajdonságaival, egységesíti a bőrtónust, így az élénk és ragyogó lesz
  • A peptidek kitöltik a bőrt és javítják a bőr rugalmasságát

Alkalmazás:
Az arcmaszkot alkalmazd a megtisztított bőrre és a dekoltázsra, elkerülve a szem, szemöldök, ajkak és a haj vonalát. Hagyd hatni 5-10 percig, majd óvatosan húzd le a maszkot. Öblítsd le a bőrt langyos vízzel. A terméket használd szükség szerint.
Bőrtípus:
A termék alkalmas minden bőrtípusra.
Hozzávalók:
Water/Aqua/Eau, Polyvinyl Alcohol, SD Alcohol 40-B, Peg-8, Glycerin, Propylene Glycol, Punica Granatum (Pomegranate) Extract, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Morinda Citrifolia Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Garcinia Mangostana Peel/Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Lycium Barbarum Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium PCA, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Allantoin, Polysorbate 20, Butylene Glycol, Carbomer, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Butylphenyl Methyl Propional (Lilial), Amyl Cinnamic Aldehyde, Linalool, Blue 1 (CI 42090), Red 33 (CI 17200)

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Specifikáció

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Zsíros, Normál

Típus

Típus Lehúzható

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz

Hatás

Hatás Világosító
Kód:  PLK388
Termékszám:  72151556156

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10