Oldal frissítése

FREEMAN Beauty Infusion Arctisztító lap maszk faszén + probiotikumok 25 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FREEMAN Beauty Infusion Arctisztító lap maszk faszén + probiotikumok 25 ml

FREEMAN Beauty Infusion faszén & probiotikumok egyhasználatos arctisztító lap maszk, 25 ml térfogatú csomagolásban, alkalmas minden bőrtípusra. Mélyen tisztítja a bőrt és a pórusokat, anélkül távolítja el a méreganyagokat és zsírokat a bőrről, hogy kiszárítaná azt. Tökéletesen tiszta, rugalmas és friss marad. Az arcmaszkot koncentrált szérummal bővítették, az összetétele aktív szenet és probiotikumokat tartalmaz. A termék dermatológiailag tesztelt. Nem tartalmaz parabéneket és szulfátokat. Fedezd fel a mély, érintetlen tisztaságot és kényeztesd bőrödet az egészség és frissesség érdekében.

Hatóanyagai:

  • Az aktív szén gyengéden távolítja el a zsírt és a méreganyagokat
  • A probiotikumok tökéletesen friss és tiszta bőrt biztosítanak

Használata:
Az arcmaszkot alkalmazd a sminktől megtisztított bőrre. Gondosan csomagolt maszkot vidd fel a bőrre, a szem és a száj környéke maradjon érintetlen. Simítsd el, hogy az tökéletesen lefedje a homlokot, arcot, orrot és az állat. Hagyd hatni 15-20 percig, majd óvatosan húzd le a maszkot. Végzésként finoman masszírozd az arcot, hogy az tökéletesen felszívja a szérum összes előnyét, amellyel ez a maszk dúsítva van. A bőrt nem szükséges leöblíteni. A készítményt használd hetente kétszer, vagy szükség szerint.

Bőrtípus:
A termék alkalmas minden bőrtípusra.

Figyelmeztetés:
A bőr irritációja vagy pirosodása esetén ne használd a lap maszkot.


Összetétel:
Water/aqua/eau, glycerin, dipropylene glycol, hydroxyethylcellulose, propylene glycol, peg-32, trehalose, methyl gluceth-20, betaine, peg-60 hydrogenated castor oil, sodium polyacrylate, c13-14 isoparaffin, laureth-7, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, phenoxyethanol, arginine, cyclodextrin, dimethicone, ceratonia siliqua gum, sucrose, niacinamide, charcoal, pearl powder, allantoin, hydrolyzed jojoba esters, lactobacillus/soybean ferment extract, caprylyl glycol, butylene glycol, bifida ferment lysate, saccharomyces/rice ferment filtrate extract, lactobacillus/ginseng root ferment filtrate, 1,2-hexanediol, leuconostoc/radish root ferment filtrate, propolis, oenothera biennis -evening primrose- oil, chlorphenesin, ethyl hexanediol, adenosine, fragrance/parfum

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 25 ml

Specifikáció

Bőrtípus Atópiás és ekcémás, Érzékeny, Zsíros, Normál

Típus

Típus Textil

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Problémás, Kevert, Száraz

Hatás

Hatás Tisztító
Kód:  PLK392
Termékszám:  72151556309

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10