Oldal frissítése

FRANKE Solo 60

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FRANKE Solo 60

A szemetes manapság minden háztartás és intézmény, sőt minden szoba egységes részét képezi. Nem csupán praktikus, de megjelenése folytán érdekes kiegészítő is lehet, feldobja a helyiséget. Ha a praktikumot az esztétikummal akarod kombinálni, akkor válaszd a Franke Solo 60 kézzel nyitható szemetest. A fedelébe beépített aktív szén magába szívja a kellemetlen szagokat. A kerettel a szemeteszsák biztonságosan rögzíthető, cseréje egyszerű.

A Franke Solo 60 szemetes főbb jellemzői

  • a Franke Solo 60 erős műanyagból készült
  • kézzel nyitható
  • a fedélbe épített aktív szén elnyeli a kellemetlen szagokat
  • innovatív keret a szemeteszsák rögzítéséhez
  • 600 mm-es szekrényekhez
  • űrtartalma 40 l

Bármely helyiségbe

A legtöbb háztartásban a szemetes a konyhában található. Ez logikus, mivel a főzés során sok hulladékot termelünk. Egyes helyiségekben azonban szükség lehet arra, hogy a felesleget valahol összegyűjtsd, például a dolgozószobában, a gyerekszobában vagy a fürdőben. Ezért a szemetesbe szagelnyelő rendszer is kell. Ha valamilyen kellemetlen szagú dolgot dobsz a szemetesbe, akkor az elnyeli annak szagát. A Franke Solo 60 pontosan így működik, és nyugadtan kiteheted akár a fürdőszobába is.


Paraméterek

Méret

Szélesség 60 cm
Magasság 42,7 cm
Mélység 39 cm

Szín

Szín Fekete, Piros

Anyag

Anyag Műanyag

Jellemzők

Űrtartalom 40 l
Nyitás módja Manuális
Kód:  FRA0101a11
Termékszám:  121.0307.572
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15