Oldal frissítése

FRANKE Solo 45

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FRANKE Solo 45

A hulladéktároló most minden háztartás vagy intézmény szerves része, és több, szinte minden szobában. Nem csak praktikus, hanem designjának köszönhetően ez egy nagyon érdekes kiegészítés lehet, amely tökéletesen illeszkedik a hely belsejébe. Ezért a választását nem szabad alábecsülni. Ha praktikus oldalt és esztétikát szeretne összeállítani, akkor vásároljon egy manuálisan bővíthető Franke Solo 45 hulladéktárolót.Az aktív szén szűrő van beépítve a Solo fedél, amely elnyeli a kellemetlen szagokat. A rögzítő keret biztosítja a zsákok biztonságos rögzítését, egyszerű cserét és maximális kapacitáskihasználást.

A Franke Solo hulladékcsomag alapjai 45

  • a Franke Solo 45 tartós műanyagból készült
  • manuálisan bővíthető
  • a szagokat elnyelő aktívszén-szűrő a fedélbe van építve
  • egy innovatív rögzítő keret biztosítja a táska szilárd rögzítését
  • az alsó szekrény szélessége 450 mm
  • a kosár térfogata 40 l

Minden szobában

A konyhában leggyakrabban minden háztartásban hulladéktároló található. Logikus, amikor a főzés nagy mennyiségű hulladékot eredményez. De vannak olyan helyiségek, ahol felesleges dolgokra van szükség, például egy tanulmányban, egy gyermekszobában vagy egy fürdőszobában. Ezért kell felszerelni egy szagelnyelő rendszert. Ehelyett dobja el a szagtalan dolgot a kosárban, és a kosárnak meg kell szüntetnie az objektum összes szagait . Pontosan ez a Franke Solo 45 sorter, amit csendes lelkiismerettel lehet a fürdőszobába helyezni.

Paraméterek

Méret

Szélesség 45 cm
Magasság 42,7 cm
Mélység 39 cm

Szín

Szín Fekete

Anyag

Anyag Műanyag

Jellemzők

Űrtartalom 40 l
Nyitás módja Manuális
Kód:  FRA0101a09
Termékszám:  121.0307.565
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10