Oldal frissítése

AQUAFRESH Complete Care Whitening, 75 ml

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1-2 db 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 630 Ft/db

AQUAFRESH Complete Care Whitening, 75 ml

Az Aquafresh Complete Care Whitening fogkrém hatékonyan tisztítja a fogakat és a száj blesejét, és fehérítő hatásának köszönhetően ragyogóvá varázsolja fogaid. A fluorid megvédi a fogakat cukrok és egyéb élelmiszerek káros hatásaival szemben, így hatékonyan előzi meg a fogszuvasodást. A fogkrém egész évben védelmet nyújt az egész családnak, frissítő menta íze pedig a család minden tagjának elnyeri majd a tetszését. Minőségi védelem a fogszuvasodás megelőzésére rendzseres fogmosással. Haználd a fogkrémet napont kétszer. A terméket csomagban vásárolhatod meg, mely 2 doboz fogkrémet tartalmaz.  

Legfontosabb jellemzők:

  • Mennyiség 1 dobozban, 75 ml
  • Bruttó súly: 115 g
  • Csomag mérete 46 × 169 × 38 mm

A teljes szájüreg ápolása

Az Aquafresh Complete Care Whitening fogkrém a fehérítő hatás mellett egyéb előnyöket is nyújt fogaid számára. Kiváló minőségű fogkefével kombinálva segít eltávolítani a lepedéket, fenntartja az egészséges ínyt, erősíti a fogzománcot, és eltávolítja a fogakon képződött folytokat. Antibakteriális hatású és kellemes ízű.

 

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés, Zománcvédelem
Kód:  ZUB167
Termékszám:  5000347037399

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05