Oldal frissítése

FOAMIE Cleansing Face Bar Aloe You Vera Much 60 g

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FOAMIE Cleansing Face Bar Aloe You Vera Much 60 g

Alternatív megoldást keresel a hagyományos, vegyszerekkel teli kozmetikumokkal szemben? A FOAMIE tisztító szappanokkal kíméled a környezetet és a pénztárcádat, ugyanakkor élvezheted a természet gondoskodó ölelését. Eredeti dizájnjukat úgy tervezték, hogy 100 százalékosan hatékony legyen és jól illeszkedjen a kezedbe. Add meg bőrödnek a gondoskodást, amit megérdemel. Aloe vera kivonatának és mandulatej tartalmának köszönhetően a Cleansing Face Bar Aloe You Vera Much szappan gyengéden tisztítja és kényezteti a bőrt. A bőr tiszta, hidratált és megnyugtatott. A Foami szappan főként normál és száraz bőrre alkalmas. Nők és férfiak egyaránt használhatják. Ergonomikus alakját úgy fejlesztették ki, hogy kényelmes legyen a fogása. A felületén lévő bevágásoknak köszönhetően gyorsan habzó, masszázs- és hámlasztó hatással bír. A termék körülbelül 85 alkalomnyi használatra elegendő.

A FOAMIE Cleansing Face Bar Aloe You Vera Much tisztító szappan fő jellemzői

  • A Foamie tisztító szappan összetevői 100 %-ban természetesek és vegánok
  • Nem tartalmaz ásványi olajokat, szappant, parabéneket, szilikonokat
  • A Foamie Cleansing Face Bar kényezteti az arcod bőrét, és nem szárítja ki
  • A Foamie természetes kozmetikumok csomagolása nem műanyag, így támogatják a zero waste elvet
  • A Foamie szappanokat Európában gyártják és tesztelik
  • Állatokon nem tesztelték
  • Ideális megoldás utazásra

Használat:
Egyszerűen nedvesítsd meg a bőrödet, majd nedvesítsd meg a szappant, dörzsöld át és ha elkezd habzani, körkörös mozdulatokkal masszírozd a hatóanyagokat az arcbőrödbe. Használat után alaposan öblítsd le az arcodat, és hagyd megszáradni.

Összetevők:
Sodium cocoyl isethionate, Hydrogenated vegetable oil, Aqua, Polyglyceryl- 4 laurate, Glycerin, Parfum, Hydrolyzed jojoba esters, Aloe barbadensis leaf juice powder, Tetrasodium glutamate diacetate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) seed extract, Xanthan gum, Benzyl alcohol, dehydroacetc acid, CI 777891, CI 77288 (Chromium Oxide Green), CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 19140, CI 42090

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Termék típusa

Termék típusa Szappan
Szappan típusa Kemény

Rendeltetés

Rendeltetés Női, Férfi

Tömeg

Tömeg 60 g
Kód:  KSPL935
Termékszám:  4063528001382
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15