Oldal frissítése
Október 23-a, péntek nemzeti ünnep. Ezen a napon budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban továbbra is kényelmesen vásárolhatsz.

FINISH Starter Pack

4 090 Ft
3 220 Ft áfa nélkül

FINISH Starter Pack

Tartsd tisztán szakszerűen a mosogatógépedet a FINISH Starter Pack alapcsomagnak köszönhetően! A szett tartalmaz számos különféle terméket, amelyeknek köszönhetően a mosogatógéped úgy fog ragyogni, mint az új. Kényeztesd magad száz százalékig tiszta edényekkel minden szennyeződés nélkül, amit csak a tökéletesen tiszta és karbantartott mosogatógép tud biztosítani.

A FINISH Starter Pack szett főbb jellemzői

  • A FINISH Starter Pack készlet mindent tartalmaz, ami a mosogatógép tökéletes karbantartásához szükséges
  • Kiváló zsíroldó hatású készítmények
  • Tökéletesen eltávolítja a szennyeződéseket, köztük a zsírt és a kávé vagy tea foltokat
  • A készítmények védik a mosogatógépet a nemkívánatos vízkőtől
  • A termékek kellemes és friss illatot árasztanak
  • Az edényeid tiszták lesznek és tökéletes ragyogó fényt adnak

A FINISH All-in-1 Max 48 db hatékony tabletta

A FINISH Starter Pack szett tartalmaz All-in-1 tablettákat, amelyek hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket, a zsírt és  megszárítják az edényeket. A tabletták eltávolítják a tea- vagy kávéfoltokat. Többek között a só és a súrolószer funkcióját is betöltik. Védik a mosogatógépet a vízkő ellen, és megvédik a szűrőt és az üveget is. Hatásosak már alacsony vízhőmérséklet (50°C) mellett is. Ezek a többcélú tabletták PowerGel-t tartalmaznak, ami megkeresi és tisztítja a makacs foltokat, PowerBall-t, amely annyira megerősíti a tablettát, hogy el tudja távolítani az odaégett maradékokat is, valamint Bead tisztítószereket, melyek behatolnak és eltávolítják az odaszáradt maradékokat.

Összetétel:
Foszfátok
Dinátrium-karbonát
Polikarboxilátok
Nem ionos felületaktív anyagok
Enzimek (szubtilizin, amiláz)
Hidrogén-peroxidos keverék (2:3)

Lágyító FINISH só 1,5 kg

A FINISH Starter Pack szett tartalmaz 1,5 kg-os FINISH sót, amely hatékonyan megakadályozza a vízkő lerakódását úgy az edényen, mint a mosogatógépben, és így megakadályozza foltok kialakulását az edényeken. A só ugyanakkor lágyítja a vizet, ezáltal hatékonyan növeli a tisztítószerek tisztítóképességét.

Összetétel:
nátrium-klorid

 

Csillogó FINISH Shine and Dry Regular polírozó 400 ml

A FINISH Starter Pack tartalmazza a 400 ml-es FINISH Shine and Dry Regular polírozót, amely felgyorsítja az edény szárításának egyébként hosszú folyamatát. A polírozó eltávolítja a szennyeződéseket, a vízcseppeket és a matt bevonatot, ezáltal biztosítja az edények tökéletes csillogását. A ragyogás tartós, köszönhetően az üveg védelmét szolgáló speciális adaléknak.

Összetétel:
Nem ionos felületaktív anyagok
Tartósítószerek (methylchloroisothiazolinone, methrylisothiazolinone)
etoxilezett izotridekanol

A harcos FINISH Odor Stop Easy Clip illatosító

A FINISH Starter Pack szett tartalmazza a FINISH Odor Stop Easy Clip illatosítót, amely hatékonyan küzd a szaggal és biztosítja a mosogatógép kiváló és főleg azonnali frissességét. Rendelkezik egy csattal a könnyű felfüggesztéshez és kitart akár 60 mosogatáshoz.

Összetétel:
parfüm
festék
linalil-acetát
2,6-dimetilokt-7-en-ol
linalool

Frissítő FINISH mosogatógép tisztító 250 ml

A FINISH Starter Pack szett tartalmazza a 250 ml-es FINISH mosogatógép tisztítót, amely eltávolítja a kemény víz miatti foltokat, és a keletkező vízkövet. Ez a tisztítószer eltávolítja a zsíros bevonatot a mosogatógép belső részeiről és a csővezetékről. Szintén fontos, hogy megtisztítja a mosogatógép rejtett alkatészeit is, mint a fűtőtest vagy a karok a szórótárcsával. A tisztítószer a mosogatógépet egészében véve felfrissíti. Optimálisan havonta kell használni, lefuttatva az üres mosogatógépben egy legmagasabb hőmérsékletű programot. Ennek a tisztítószernek köszönhetően a mosogatógéped vakítóan tiszta és jól karbantartott lesz.

Összetétel:
parfüm
etoxilezett izotridekanol
nem ionos felületaktív anyagok
citromsav

A szett tartalma:
FINISH All-in-1 Max 48 db
FINISH só 1,5 kg
FINISH polírozás Shine and Dry Regular 400 ml
FINISH illatosító Odor Stop Easy Clip
FINISH mosogatógép tisztító 250 ml

 

 
4,8
273 felhasználó értékelte
20 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Sorozatonként

Sorozat szerint All in 1

Darabszám

Mennyiség 48 db

Konzisztencia alapján

Konzisztencia alapján Fix

Tömeg

Tömeg 1,5 kg

Űrtartalom

Űrtartalom 650 ml
Kód:  MYC148
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  5997321736464
WEB15