Oldal frissítése

FINISH Shine&Protect Regular 400 ml

4,9 416 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FINISH Shine&Protect Regular 400 ml

Szeretnéd, ha a mosogatógépből kivett edények tökéletesen csillognának a tisztaságtól? Akkor próbáld ki a FINISH Shine & Protect polírozó tisztítószert, amely rendszeres használatával az edények ragyogóan tiszták lesznek. A FINISH Shine & Protect polírozó készítmény a tányérokat tökéletesen fényessé teszi, valamint védelmet nyújt a szennyeződésekkel és a lerakódásokkal szemben is.
A mosószerrel együttműködve eltávolítja az élelmiszermaradékokat, valamint megszabadítja az edényeket a foltoktól és a lerakodásoktól. 

A FINISH Shine & Protect Regular polírozó tisztítószer főbb jellemzői

  • A polírozó tisztítószer segítségével az edények tökéletesen tiszták és illatosak lesznek
  • A Finish Shine & Protect megvédi az edényeket a foltoktól és a lerakódásoktól
  • A mosószerrel együttműködve eltávolítja a makacs ételmaradékokat
  • Ugyanakkor felgyorsítja a száradást is

Alkalmazás:
Töltsünk rendszeresen a tisztítószerből a mosogatógép mosószer-adagolójába.

Összetétel:
5-15%: nem ionos felületaktív anyagok
Veszélyes anyagok: nátrium (p-kumol-szulfonát). Tartósítószert tartalmaz: (5-klór-2-metil-izotiazol-3 (2H)-one és 2-metil-izotiazol-3 (2H)-one, Kálium - [(E, E ) hexa-2,4-dienoát)].

Tárolási feltételek:
Minőségét megőrzi 24 hónapig a csomagoláson feltüntetett dátumot követően.

Óvintézkedések:
Súlyos szemirritációt okozhat. Egy bizonyos keveréket (3: 1) tartalmaz:  5-chloro-2-methyl-4-isithiazolin-3-one és  2-methyl-2H-isothaizol-3-one. Allergiás reakciókat okozhat. Tartsuk távol a gyermekektől. Védőszemüveg/arcvédő viselése ajánlott. SZEMBE KERÜLVE: A szemet pár percig bő vízzel öblítsük ki. A kontaktlencsék eltávolítása ajánlott, amennyiben kapcsolatba kerültek a szerrel, és könnyen eltávolíthatóak. Az öblítés folytatása javasolt. Ha még mindig irritációt tapasztalnál: orvosi segítség/orvosi ellátás javasolt. Amennyiben orvosi segítségnyújtás kérése áll fenn, kérjük, tartsd kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. A termék használata után alaposan kezet kell mosni. Lenyelése esetén orvosi ellátás szükséges.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Típus

Tisztítószer típus Folyékony

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  MYC127
Termékszám:  8592326010389
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15