Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FINISH Quantum Max Powerball Lemon

4,9 30 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FINISH Quantum Max Powerball Lemon

Az edények tisztasága minden háztartásban létfontosságú. Próbálja ki ezt a mosogatógép tablettát, amely káprázatos tisztaságot és ragyogást biztosít. Segítségével az üvegek tovább őrzik meg ragyogásukat és jobban ellenállnak a korróziónak. Egyedülálló formulája 100%-kal képes megnövelni az üveg élettartamát. A tabletták 12 különböző funkcióval bírnak, többek között só-, előáztatási- és öblítőszer funkcióval. Számos különböző üveg- és mosogatógép gyártó cég ajánlásával, többek között a Riedel Villeroy & Boch, az AEG, a Bosch, a Siemens, a Candy, az Electrolux, a Zanussi, az Indesit, a Hotpoint és még sok másik gyártó. 

A tabletták hatásai

  • Gépi mosogatáshoz használható tabletták
  • A világ vezető mosogatógép-gyártói ajánlásával
  • Eltávolítja a szennyeződéseket
  • Szűrővédelem
  • Só-, öblítőszer- és előáztatási funkciókkal
  • Eltávolítja a teafoltokat
  • Védelmet nyújt a mosogatógép számára
  • Erős zsíroldó hatású
  • Már alacsony hőmérsékleten is hatékony
  • Védelmet nyújt az ezüst számára
  • Ragyogást fokozó összetevőkkel
  • Citrom illattal

Összetevők

Kevesebb, mint 30% foszfát, 5-15% dinátrium-karbonát (oxigénes fehérítő), több mint 5% polikarboxilát, nemionos felületaktív anyagok, enzimek (szubtilizin, amiláz), parfüm (limonén). Veszélyes anyagok: Nátrium-karbonát, dinátrium-karbonát, hidrogén-peroxid keverék (2:3).

Használat

Csak száraz kézzel érjen a tablettához. Ne csomagolja ki, csupán helyezze az arra kijelölt rekeszbe a mosogatógépben. Rövid programok esetén akkor a leghatékonyabb, ha közvetlenül a mosogatógép aljába rakja, a szűrő közelébe. A csomagolást mindig tartsa zárva. Száraz, hűvös helyen tartandó. A még ragogóbb edényekért használjon Finish öblítőszert. A termék 26-os vízkeménységig bezárólag alkalmas. Keményebb víz esetén használjon hozzá Finish vízlágyító sót. 50-55 fokon, vagy automata programban a leghatékonyabb. A gyártási időtől számított 24 hónapon belül felhasználható.

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Fajta

Fajta Prémium

Sorozatonként

Sorozat szerint Finish Quantum

Darabszám

Darabszám 60 db

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján Gélkapszula
Kód:  MYC073
Termékszám:  5997321733470
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15