Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FINISH Classic Gigapack 384 db

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FINISH Classic Gigapack 384 db

Klasszikus mosogatógép tabletta gazdaságos csomagban. A FINISH Classic Gigapack tablettái a várakozásaidnak megfelelő csillogást és tisztaságod nyújtanak. A tabletták a Power Action hármas hatásával bírnak a maximális eredmény érdekében. A tablettában található Powerball leáztatja és felpuhítja a száraz ételmaradványokat, majd a mosószer minden szennyeződést eltávolít. A legerősebb szennyeződések ellen is hatékony, beleértve a teafoltokat, és kellemes, friss illatot kölcsönöz a mosogatógépnek. A tökéletes eredmény érdekében a mosás során sót és öblítőszert kell használni. Havonta egyszer ajánlatos mosogatógép-tisztítót is használni. Ebben a gazdaságos csomagban 2 × 192 tabletta található.

A FINISH Classic Gigapack (2 x 192 db) fő jellemzői

  • A FINISH mosogatógép tabletta gazdaságos kiszerelése
  • Háromszoros hatású Power Action
  • Powerball labda
  • Tökéletesen leáztatja, felpuhítja, és eltávolítja a szennyeződéseket
  • A tabletták tisztítják a teafoltokat is
  • Praktikus kiszerelés

Összetétel:
5% vagy több, de kevesebb, mint 15% oxigénalapú fehérítőszer, kevesebb mint 5% polikarboxilátok, foszfonátok, nemionos felületaktív anyagok, enzimek (szubtilizin, amiláz), parfüm

Használat és tárolás:
A tablettákat száraz, hűvös helyen kell tartani. A dobozt minden egyes nyitás után vissza kell zárni. A tablettákat csak száraz kézzel érintsd meg. Miután eltávolítottad a Finish tabletta csomagolását, helyezd a tablettát a mosószeres rekeszbe. A gyártástól számított 24 hónapon belül felhasználandó.

A csomag tartalma :
384 db (2 × 192 db)

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Fajta

Fajta Klasszikus

Sorozatonként

Sorozat szerint Klasszikus

Darabszám

Darabszám 384 db

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján Kemény kapszula
Kód:  MYC167s
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05