Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FINISH All in One 100 db

4,8 88 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FINISH All in One 100 db

A Finish All in1 tabletta a legjobb megoldás az erőfeszítés nélküli tiszta edényekhez. A tabletta tökéletesen megtisztítja a zsíros és piszkos edényeket. A tabletta só és öblítőszer funkciókkal rendelkezik, így azon kívül semmi mást nem kell használnia. A tabletta Powerball buborékjai szétoszlatódnak, mint egy hatékony törlőkendő és ott hatnak, ahol a szennyeződés is található, az enzimeik segítségével pedig eltávolítják még a legerősebb szennyeződéseket is.

A fő előnyök

  • A legerősebb szennyeződések eltávolítására
  • Előáztatás funkció
  • Te foltok eltávolítása
  • Só funkció 
  • Fényező funkciók
  • Vízkő eleni védelem
  • Zsír eltávolítása erőfeszítés nélkül

Specifikációk:

Használati utasítás:
Helyezze a tablettát az adagolóba, a mosogatógép belső ajtajába. A legjobb eredmény érdekében, a rövid programokhoz helyezze a tablettát a mosogatógép aljába, a szűrő mellé. A beépített só és öblítőszer funkciók hatásosak a lágy, közepes és kemény víznél is akár 21 ° dH-ig is. Abban az esetben, ha a víz keménysége 21 ° dH a jobb mosási eredmény érdekében használjon Fnish sót is. 

Összetétel:
5% vagy ennél több, de kevesebb, mint 15% oxigén alapú fehérítőszerek, foszfonátok, kevesebb mint 5% polikarboxilátok, nemionos felületaktív anyagok, enzimek (szubtilizin, amiláz) parfüm

Biztonsági figyelmeztetés
FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okozhat. Tartsa távol a gyermekektől. Védőszemüveg viselése ajánlott.
Szembe kerülés esetén mossa ki azt bő folyóvízzel hosszú percekig. Kontaktlencsék eltávolítása, ha van, ajánlott, és így a folyóvizes tisztítás könnyedén kivitelezhető. Folytassa az öblítést amennyiben irritáció jelentkezik. Szemmel való érintkezés esetén feltétlen látogassa meg orvosát. Orvosi ellátás esetén tartsa kéznél a termék dobozát vagy címkéjét. Használat után alaposan mossa meg a kezét.

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 100 db

Rendeltetés

Rendeltetés Mosogatás

Típus

Tisztítószer típus Tabletta/kapszula

Fajta

Fajta Multifunkciós

Sorozatonként

Sorozat szerint 3 az 1-ben

Darabszám

Darabszám 100 db

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján Kemény kapszula

A csomag tartalmaz

Darabszám 100 db
Kód:  MYC098
Termékszám:  5900627066715
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15