Oldal frissítése

FINISH All-in-1 Gigabox 182 db

Karácsonyi slágertermékek
Kedvezményes kóddal AJANDEK20 5 030 Ft
6 290 Ft
4 950 Ft áfa nélkül

FINISH All-in-1 Gigabox 182 db

FINISH All in 1 Gigabox gazdaságos kiszerelésű mosogatógép tabletta ragyogó tisztaságot és csillogást biztosít az edényeknek. A különleges, koncentrált, egyedülálló PowerBall formula számára gyerekjáték az erős szennyeződés, az ételmaradék és a teafoltok eltávolítása. Kiváló zsíroldó képességének köszönhetően hatékonyan távolítja el az edényekről a zsíros foltokat. A mosogatógép tabletta akár 10 különböző Power Actions tisztítási funkciót is ellát,  többek között az üveg korrózióvédelmét és a káprázatos csillogás megőrzését, illetve a mosogatógép és a szűrő vízkőlerakódás elleni védelmét. 

A FINISH All in 1 Gigabox tabletta legfontosabb jellemzői

  • Mosogatógép kapszulák a ragyogó tisztaságért és csillogásért
  • Koncentrált, egyedülálló PowerBall formula
  • Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, teafoltokat és zsíros lerakódásokat
  • Védi az üveget a korrózió ellen
  • Gigabox csomagolás (182 db)
  • Védi a mosogatógépet és a szűrőt a vízkőtől
  • Öblítőszer, só és előmosás funkció

Könnyen kezelhető

A mosogatógép kapszula előmosáshoz is alkalmas, valamint sóként és öblítőszerként is funkcionál. Alacsony hőmérsékleten is tökéletes hatás érhető el. Nagy előnye, hogy egyszerűen használható, csak helyezd őket a kijelölt rekeszbe, és kapcsold be a mosogatógépet . A mosási program befejezése után tökéletesen tiszták lesznek az edények. FINISH All in 1 a káprázatos tisztaságért és ragyogásért, most  praktikus MEGABOX kiszerelésben. A neves üveggyártók és mosogatógép márkák mind ezt ajánlják.

Használat:
Kizárólag száraz kézzel érintsd meg a tablettát. Ne csomagold ki, csak helyezd be a mosogatógépbe. Egy mosogatási ciklushoz egy tabletta szükséges. Hűvös, száraz helyen tartandó.

Összetétel:

Kevesebb, mint 30% foszfát, 5-15% dinátrium-karbonát (oxigénes fehérítő), több mint 5% polikarboxilát, nemionos felületaktív anyagok, enzimek (szubtilizin, amiláz), parfüm (limonén). Veszélyes anyagok: Nátrium-karbonát, dinátrium-karbonát, hidrogén-peroxid keverék (2: 3).

Biztonsági figyelmeztetések:
A tabletta gyermekektől elzárva tartandó. Védőszemüveg használata ajánlott. Szembe kerülés esetén súlyos sérüléseket okozhat, ezért szemkontaktus esetén az alábbiak szerint járj el: óvatosan öblítsd ki vízzel néhány percig. Ha kontaktlencsét viselsz, távolítsd el. Folytasd az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll, azonnal keress fel orvost és vidd magaddal a csomagolást vagy a termék címkéjét. Használat után alaposan meg kell mosni a kezet.

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Konyhába

Sorozatonként

Sorozat szerint All in 1

Darabszám

Mennyiség 182 db

Konzisztencia alapján

Konzisztencia alapján Kemény kapszula
Kód:  MYC156
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4002448066163
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB25