Oldal frissítése

FINISH 250 ml Lemon + DEO Lemon

4,9 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FINISH 250 ml Lemon + DEO Lemon

A Finish Mosogatógép tisztítószer, Citrom illatával és tisztítóerejével hatékony mosogatógép kiegészítő a konyhájában. Segítségével könnyedén megszabadulhat a lerakódott szennyeződésektől, az illatosítóval pedig a kellemetlen szagoknak is búcsút inthet. A tisztítószer kiszerelése 250 ml, az illatosító pedig akár 60 mosási folyamaton keresztül biztosítja mosogatógépében a kellemes illatot. 

Legfontosabb jellemzői

  • Biztosítja az optimális teljesítményt és zökkenőmentes működést
  • Eltávolítja a lerakódott szennyeződéseket, zsírt és olajat
  • Kétkamrás légfrissítő
  • Kellemes illatok
  • Tartós illat akár 60 mosásig

Összetétel

A termék tartalmaz: parfümök, 5-15%: Izotridekanol etoxilezett (nemionos felületaktív anyag), 15 és 30%: citromsav. Veszélyes anyagok: citromsav, izotridekanoi etoxilezett.

Figyelmeztetés

Súlyos szemkárosodást okoz. Óvintézkedésre vonatkozó mondatok: Feltétlenül olvassa el az információkat a címkén. Tartsuk távol a gyermekektől. Viseljen védőszemüveget / arcvédőt.

Ha szembe került percekig bő vízzel ki kell mosni! Ebben az esetben a kontaklencséket távolítsuk el és folytassuk az öblítést. Amint mód van rá, menjen el orvoshoz, tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék címkéjét. Kezelés után alaposan mossa meg a kezeit. A használt csomagolóanyagokat a kijelölt hulladékgyűjtőbe helyezze! Ha újrahasznosítja a csomagolást, előtte alaposan tisztítsa ki. 

Paraméterek

Darabszám

Darabszám 2 db

Űrtartalom

Űrtartalom 250 ml
Kód:  MYC079
Termékszám:  5997321733838
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15