Oldal frissítése

Fertőtlenítő SPURTEX® Unisanol 100ml

4,8 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fertőtlenítő SPURTEX® Unisanol 100ml

A SPURTEX Unisanol fertőtlenítőszert kifejezetten a SPURTEX nanoszálas termékek, például maszkok és légzőkészülékek fertőtlenítésére tervezték. Azonnal elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, valamint más mikroorganizmusokat is. Növeli a SPURTEX termékek szűrőinek vitalitását és ezáltal lehetővé teszi azok újrafelhasználását. 


A nanoszálas termékek fertőtlenítésére tervezett SPURTEX Unisanol legfőbb jellemzői

  • A SPURTEX Unisanolt nanoszálas termékek fertőtlenítésére tervezték a vírusok és baktériumok azonnali hatástalanítására
  • Hatékonyan eltávolítja a mikroorganizmusokat a légzőkészülékekről és a maszkokról
  • Lehetővé teszi a SPURTEX szűrőanyagok újrafelhasználását
  • A termék kéz- és egyéb felületek fertőtlenítésére is alkalmas
  • Etanol alapú készítmény
  • A SPURTEX Unisanol fertőtlenítőszert a zlíni Tomáše Bati Egyetemmel együttműködésben fejlesztették ki

Lehetővé teszi a SPURTEX szűrőanyagok újrafelhasználását

A SPURTEX Unisanol kéz- és egyéb felületek fertőtlenítésére is használható. A SPURTEX Unisanol etanol alapú fertőtlenítőszert a zlíni Tomas Bata Egyetemmel együttműködésben fejlesztették ki. 


A SPURTEX Unisanol használata:

  • Használat előtt alaposan rázd fel a fertőtlenítőszeres flakont. Fújd be a maszkot vagy a légzőkészüléket kívülről és belülről fertőtlenítőszerrel. Az anyag permetezésekor tarts kb. 15 cm távolságot, és a permetet egyenletesen (az anyagon nincsenek térképek) vidd fel a teljes területre. Csak fújd be két-háromszor az anyag mindkét oldalát.
  • Ne permetezd légzőkészülékre vagy arcvédőre, ha azt épp az arcon viseled.
  • Az anyag alapos fertőtlenítése után hagyd az arcvédőt- vagy légzőkészüléket a levegőn megszáradni (ideális esetben 24 órán keresztül, hogy csökkentsd a maradék szer belégzésének kockázatát)
  • Ne használj szárítót az anyag szárításához, mert ez mechanikai sérülést okozhat a szűrőrétegben. Továbbá nem ajánlott az anyag fokozott hőterhelése sem mikrohullámú sütő vagy hajszárító használatával.
  • A maszk vagy légzőkészülék alapos szárítás után újra felhasználható. A folyamat akár ötször is megismételhető (a kopástól függően) anélkül, hogy az anyag szűrési funkcióját befolyásolná.

Figyelmeztetés:
A SPURTEX Unisanol fertőtlenítés nem befolyásolja a szűrőanyag funkcionalitását, de befolyásolja az esztétikai megjelenést. Ahogy nő a fertőtlenítőszerrel történő alkalmazások száma az anyagon, az anyag veszít rugalmasságából.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Spray

Méret

Méret Univerzális

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex
Kód:  SPUR008
Termékszám:  640409001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15