Oldal frissítése

FELCE AZZURRA Classico fürdőhab 650 ml

4,7 6 értékelés
1 290 Ft

FELCE AZZURRA Classico fürdőhab 650 ml

Szeretnéd magad kényeztetni egy hosszú munkanap után? A minőségi FELCE AZZURRA habfürdő zavartalan ellazulást kínál a forró vízzel teli kádban. Ez egy csodálatos módszer a kikapcsolódáshoz egy stresszes nap után. A habfürdő fő fókusza a következőre irányul: tisztító hatás. A termék aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: narancsolaj. Csak tégy belőle a vízbe és élvezd a kikapcsolódás minden pillanatát.

FELCE AZZURRA Classico fürdőhab 650 ml fürdőhab fontosabb tulajdonságai

  • A kiváló FELCE AZZURRA fürdőhab élvezetesebbé teszi a fürdőkádban töltött pillanatokat
  • Hatás: tisztító
  • A termék aktív hatóanyagai a következők: narancsolaj
  • FELCE AZZURRA fürdőhab űrtartalma: 650 ml

Összetétel

Aqua, Nátrium-lauret-szulfát (SLS), Glicerin, Kálium-laktát, Cocamidopropyl Betaine, Parfüm (Fragrance), Lauroil-glutamát, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Gliceril-oleát, Coco-Glucoside, Disodium EDTA Phosphoric Acid, Benzil-alkohol, Kumarin, Linalool, Limonene, Eugenol tartósítószerek: Metilklorizotiazolinon, metilizotiazolinon.

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 650 ml

Terméktípus

Terméktípus Fürdőhab

Típus

Típus Uniszex

Tulajdonságok

Hatás Tisztító
Kód:  SG1128
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8001280068003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05