Oldal frissítése

ECODENTA Premium Black fehérítő fogkrém fekete szénnel és Teavigo™ 100 ml

4,8 49 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECODENTA Premium Black fehérítő fogkrém fekete szénnel és Teavigo™ 100 ml

Az Ecodenta fekete fogkréme a legjobb segítőd a sugárzóan fehér mosoly elérésében. A Finn Ecodenta márka ötvözi a régi korok természetes gyógymódjait a modern tudománnyal, így fejleszti a kiváló minőségű termékeit. Ez az innovatív, fekete színű fogkrém extra fehérítő hatásal büszkélkedik a feketeszén kivonatnak köszönhetően. Emellett hatékonyan tisztít, meggátolja a fogkő képződését, védi a fogaka, illetve friss lehelletet teremt.

 

Az Ecodenta Extra Black fogkrém legfontosabb jellemzői:

  • Kiváló fehérítő hatás
  • Fekete szenet tartalmaz
  • Eltávolítja a lepedéket
  • Természetes anyagokból készült
  • Frissíti a szájüreget
  • Az Ecodenta fogkrémek teljeskörű védelmet biztosít
  • Felújítja a fogzománcot

Természetes anyagok az egészséges fogak védelme érdekében!

Ebben a fogkrémben nem találhatóak káros habképző anyagok, vegyszerek, azonban természetes összetevői révén a legjobb ápolást nyújtja. Aktív összetevői között megtalálható a fekete szén, amit fehérítő hatása miatt évszázadok óta használnak a fogápolásban. További hatóanyaga a Teavigo - zöld tea kivonat, ami a szájüreg teljeskörű védelméért felel, gátolja a fokgő lerakódását, antibakteriális hatása van és friss leheletet teremt.

A fogkrém összetevői:

Az Ecodent fogkrém teljes mértékben természetbarát és károsanyagmentes összetevőkből áll, az egészség védelmének elkötelezettjeként!

Összetevők:
Víz* Glicerin * hidratált szilícium-dioxid * Kalcium hidroxiapatit * Kokoil-glutamát *, cellulóz mézga *, Aroma, Epigallocatechin Gallate*, Xantan Gum*, Mentha Arvensis (menta) olaj, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, fenoxietanol, etil-hexil, szacharin-nátrium, nátrium-fluorid, CI 77266 (fekete szén) CI 177499

* - 93% természetes tápanyag

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés
Kód:  ZUB346
Termékszám:  4770001331897

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10