Oldal frissítése

AIRVAL Frozen EdT 30 ml

4,9 15 értékelés

AIRVAL Frozen EdT 30 ml

Fagyasztott Eau de Toilette olyan kis parádnice akik szeretik utánozni anya. Barátságos képlet friss illata is alkalmas a kisgyermekek, de minden bizonnyal értékelni fogják az iskolások és a tizenévesek. Finom illat tervezője az érzékeny bőrt, amely nem irritálja vagy teher. Kölnivíz egy természetes formula nem tartalmaz parabéneket vagy szulfátok. Dopřejte svým malým princeznám krásnou vůni, která je určena speciálně pro ně!

Finom természetes eau de toilette van rejtve egy szórakoztató csomag gyönyörű képek és egy nagyszerű ötlet, hogy édesíti a gyerekek mindennapi higiénia. Ez áll a 95% -ban természetes összetevőket, és dermatológiailag és mikrobiológiailag ellenőrzött és engedélyezett. Fragrance flakon van tárolva egy praktikus spray. Pořiďte dětem okouzlující vůni a je pravděpodobné, že pak si budete tajně půjčovat jejich vůni vy!

kötet:
30 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Rendeltetés

Típus Gyerek

Illat típus

Illatintenzitás Eau de Toilette (EDT)
Elsődleges illatfajta Gyümölcsös
Illatösszetevők Musk (pézsma)
Származási hely Spanyolország

Űrtartalom

Űrtartalom 30 ml

Ajánlott

Alsó korhatár 8 éves kortól
Kód:  KSBA0195
Termékszám:  6311

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20