Oldal frissítése

FA Pink Jasmin Shower Gel Refill 500 ml

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FA Pink Jasmin Shower Gel Refill 500 ml

Szeretnéd, hogy a bőröd hidratált és felfrissült legyen zuhanyzás után? Akkor szerezd be a jól ismert FA tusfürdőt, amely az alábbi bőrtípusra alkalmazható: normál. A dermokozmetikumok közé soroljuk, vagyis megfelel a minőségi követelményeknek. Hogyha kedveled a vegán kozmetikumokat, akkor ez a tusfürdő egészen biztosan tetszeni fog. Ez a kiváló tusfürdő tele van a természetből származó minőségi összetevőkkel. A készítmény aktív hatóanyagai közé a következők tartoznak: glicerin. Megfelelő ápolást biztosít az egész testnek, segíti a regenerálódását, ráadásul az illata is gyönyörű.

FA Pink Jasmin Shower Gel Refill 500 ml tusfürdő fontosabb tulajdonságai

  • FA tusfürdő segítségével a bőröd gyönyörűen puha és hidratált lesz
  • összetétel: természetes összetevőjű
  • a megbízható FA tusfürdője a következő bőrtípusra ajánlott: normál
  • glicerin hatóanyagú
  • dermokozmetikum
  • vegán kozmetikum
  • max. űrtartalma: 500 ml

Összetétel

Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Glyceryl laurate, Dikaprilil-éter, Decil-glükozid, Glyceryl oleate, Parfum (fragrance), Sodium chloride, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-120 metil-glükóz-dioleát, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Tokoferol, Hidrogénezett pálma-glicerid-citrát, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Benzyl salicylate, Citronellol, Geraniol, Nátrium benzoát, Sodium salicylate, Benzyl alcohol, CI 16035 (vörös 40), CI 17200 (vörös 33)

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 500 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Specifikáció Dermo, Vegán
Kód:  SG1027
Termékszám:  9000101642193
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05