Oldal frissítése

FA Men Premium Sport Karácsonyi szett

FA Men Premium Sport Karácsonyi szett

Kényeztesd magadat vagy szeretteidet a prémium FA Sport kozmetikai szett energikus illatú ápolásával. A kozmetikai szett tusfürdőt, dezodort és aftershave-et tartalmaz. A FA termékek garantálják a frissesség és a tisztaság érzését. A tusfürdő hidratálja és táplálja a bőrt. A dezodor megbízható védelmet nyújt az izzadás és a testszagok ellen akár 48 órán keresztül. Az aftershave férfias illatával varázsol el. A készlet ajándéknak is kiváló. 

A prémium FA Sport kozmetikai készlet főbb jellemzői

  • A készlet tusfürdőt, dezodort és aftershave-et tartalmaz 
  • A termékek frissítő, energikus illattal rendelkeznek
  • A tusfürdő hidratál és nem szárítja ki a bőrt
  • A dezodor akár 48 órán át védelmet nyújt az izzadás és a szagok ellen
  • Az aftershave megnyugtatja az irritált bőrt
  • A kozmetikai szett ajándéknak is kiváló

FA Sport tusfürdő, 250 ml

Szeretnéd egy frissítő, dinamikus illatba burkolni testedet? Akkor válaszd a FA Sport termékcsalád kínálatát. A tusfürdő frissíti és hidratálja a bőrt. Táplált és rugalmas bőrt hagy maga után. A termék sűrű habot képez, amely anélkül mossa le a szennyeződéseket, hogy kiszárítaná a bőrt. A 2 az 1-ben tusfürdő bőrre és hajra egyaránt használható

FA Sport dezodor, 150 ml

A FA Sport férfi spray dezodor megbízható védelmet nyújt az izzadás és a testszagok ellen akár 48 órán keresztül. Hosszan tartó tisztaság- és frissességérzetet garantál. Frissítő, energikus illatot kölcsönöz a bőrnek. Kíméletes formulája gyengéden ápolja a hónalj bőrét, és nem hagy fehér foltokat a ruházaton.

FA Sport aftershave, 100 ml

Hagyd, hogy a friss, férfias illat elvarázsoljon. Az aftershave megnyugtatja az irritált bőrt és ráadásul frissítő hatást nyújt. Gyengéd formulája ápolja az érzékeny bőrt borotválkozás után. 


Összetétel

Tusfürdőzselé:
Aqua (víz, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfüm (illat), Glycol distearate, Cocamide MEA, Propylene glycol, Gliceril-laurát, Laureth-10, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propilénglikol-oleát, Sodium hydroxide, Citric acid, Linalool, Limonene, Kumarin, Nátrium benzoát, Nátrium-szalicilát, Hangyasav, Benzyl alcohol, CI 42090 (kék 1), CI 17200 (vörös 33)

Deodorant:
Bután, Alcohol denat., Propane, Izobután, Parfüm (illat), Propylene glycol, Trietil-citrát, Phenoxyethanol, Linalool, 1,2-hexándiol, Caprylyl glycol, Kókuszamidopropil-PG-dimonium-klorid-foszfát, Menthil-acetát, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Citronellol

Aftershave:
Alkohol denat.., Aqua (víz, eau), Parfüm (illat), Panthenol, Propylene glycol, Pantolakton, PEG-40 hydrogenated castor oil, Benzofenon-1, Linalool, Benzyl alcohol, Citronellol, Geraniol, CI 17200 (Rev 33), CI 42090 (kék 1)

Paraméterek

Rendeltetés

Típus Férfi
Kód:  VBAL8244
Termékszám:  9000101636970
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05