Oldal frissítése

FA Amazonia Spirit Shower Cream 400 ml

4,6 17 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FA Amazonia Spirit Shower Cream 400 ml

Az FA Amazonia Spirit krémtusfürdő a gazdag színekkel és egzotikus illatokkal teli Fa Brazilian Vibes kollekcióba tartozik. A sorozat termékeinek célja, hogy Brazília különböző arcait közelebb hozza mindenkihez. A frissítő krémtusfürdő feltölt energiával, köszönhetően a titokzatos amazóniai esőerdők friss illatának, amelyet a buja zöld áraszt. A tusfürdő könnyű összetétele a gazdag habsegítségével gyengéden megtisztítja bőröd, puhává és kellemesen hidratálttá teszi. Bőröd ápolásáról és táplálásáról elsősorban a murumuru vaj 100% -ban természetes kivonata gondoskodik, amely kiemelkedő hidratáló és bőrlágyító hatásáról ismert. Próbáld ki az Amazonia Spirit mámorító illatát, és merüljön el a természetben.

A FA Amazonia Spirit 400 ml krémtusfürdő főbb jellemzői

  • Tusfürdő a népszerű Fa márkától, a Fa Brazilian Vibes kollekcióból
  • Könnyű, krémes textúra a gyengéd, de alapos tisztálkodáshoz
  • Hidratálja a bőrt, amely használatával kellemesen puha és rugalmas lesz
  • Friss zöld illat az amazoniai esőerdőkből
  • 100%-ban természetes murumuru vaj kivonatot tartalmaz
  • Vegán összetétel ásványi olajok nélkül
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt kozmetikai termék semleges pH-értékkel

Hatóanyagok: 
Murumuru vaj - az Astrocaryum murumuru magjából vonják ki, magas olajsavtartalommal bír, továbbá laurinsavat, mirisztinsavat és E-vitamint is tartalmaz, hidratáló, lágyító és bőrpuhító tulajdonságai miatt használják kozmetikumokban, gazdagon hidratál, táplál, alkalmas száraz, repedezett, fáradt vagy öregedő bőr kezelésére
E-vitamin - rendkívül erős regeneráló és antioxidánshatású, védi a sejteket és a bőrt, valamint lassítja az öregedését, megkönnyíti az ajkak bőrének regenerálódását, táplál

Használat: 
Alkalmazz megfelelő mennyiségű tusfürdőt nedves bőrre, körkörös mozdulatokkal oszlasd el, puha habot képezve, és mosd meg az egész testedet. Ezután alaposan öblítsd le az összes habot meleg vízzel.

Összetétel:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Astrocaryum murumuru seed butter, Guar hydroxypropyl­trimonium chloride, Parfum (fragrance), Glycol distearate, Coco-glucoside, Caprylyl/capryl glucoside, Cocamide MEA, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-7 glyceryl cocoate, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Laureth-11, Formic acid, Benzophenone-4, Trisodium ethylenediamine disuccinate, Sodium hydroxide, Citric acid, Benzyl salicylate, Linalool, Limonene, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Sodium salicylate, CI 16035 (red 40), CI 47005 (yellow 10)

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Minden bőrtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml

Összetétel

Összetétel jellemző Természetes összetevőjű

Típus

Típus Női

Tulajdonságok

Hatás Hidratáló, Bőrpuhító
Specifikáció Dermo, Vegán
Kód:  SG508
Termékszám:  9000101227222
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20