Oldal frissítése

EVELINE Cosmetics Revitaplex Hand & Nail Therapy Balm 125 ml

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE Cosmetics Revitaplex Hand & Nail Therapy Balm 125 ml

Az EVELINE Cosmetics Revitaplex Hand & Nail Therapy Balm (125 ml) kifejezetten a kezek stresszes bőrére és a sérült körmök ápolására lett kifejlesztve. Az innovatív, szabadalmaztatott technológián alapuló egyedi receptúrának köszönhetően a bőr 100%-ban regenerált, sima és mélyen hidratált lesz használatával. Hosszú távon védi a külső hatásoktól, mint például a klór, a vízben lévő mosószerek, valamint a mikrokárosodások ellen, amelyek száraz kezeket és törékeny körmöket okoznak. Lágyítja a  bőrt a kézen, miközben erősíti a körmöket. Selymes állaga azonnal felszívódik, és regeneráló védőfóliát hoz létre, kellemetlen viszkozitás nélkül.
Hatóanyagok:

  • niacin
  • keratin

Hatások:
Az EVELINE Cosmetics Revitaplex használatával már 10 nap után a körmök 100 százalékkal vastagabbak és erősebbek lesznek. A kezeiden lévő bőr selymes, sima, tökéletesen hidratált és regenerált lesz.

Használat:
Vigye fel a krémet a bőrödre a kezeddel, és körkörös mozdulatokkal finoman dörzsöld el. Rendszeresen, minden kézmosás után használja a terméket.


Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 125 ml

Specifikáció

Bőrtípus Normál, Száraz

Típus

Típus Női
Kód:  TM384
Termékszám:  5901761958386
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20