Oldal frissítése

EVELINE COSMETICS Lift Hybrid Day & Night 40+ arckrém 50 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS Lift Hybrid Day & Night 40+ arckrém 50 ml

Az Eveline Cosmetics Lift Hybrid Day & Night 40+ arcápoló krém ötvözi a ránctalanító krémek, szérumok és a ránckorrektorok összes előnyét. Egyedülálló formulája hialuronsav mikrorészecskéket és hínár kivonatot is tartalmaz, melyek képesek a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, és ott erősítik az elasztikus rostokat, így bőröd látványosan megfiatalodik. A Lift Hybrid 50+ krém a száraz, érzékeny bőr ápolására is kiváló, hiszen intenzíven hidratál, segít eltüntetni a fáradtság jeleit, és ragyogóvá varázsolja az arcbőrödet. Gazdag formulája az UV sugarak káros hatásától is véd (SPF 8).

Az Eveline Cosmetics Lift Hybrid Day & Night 50+ arcápoló krém főbb jellemzői: 

  • Kombinálja a ránctalanító krémek, szérumok, és a ránckorrektorok pozitív tulajdonságait. 
  • Az egyedülálló Lift Hybrid krém képes behatolni a bőr mélyebb rétegeibe is
  • Jelentősen erősíti a bőr mélyebb rétegeiben lévő rugalmas rostokat, és így feszesebbé és rugalmasabbá varázsolja a bőrödet
  • Érzékeny és száraz bőr ápolására is alkalmas
  • Láthatóan regenerálja és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt
  • Az UV sugárzás káros hatásaitól is védi a bőrödet

Akítv hatóanyagai:

  • A hialuronsav behatol a bőr mélyebb rétegeibe is, és erősíti az elasztikus rostokat, hogy bőröd visszanyerhesse terészetes rugalmasságát. 
  • A hínár kivonat antioxidáns hatással bír és ragyogóvá varázsolja a bőröd tónusát.
  • A növényi ceramidok megvédik a bőrt a kiszáradástól.

Bőrtípus: 

A Lift Hybrid Night & Day arcápoló 40+ krém kifejezetten érett bőrre lett kifejlesztve. Száraz és érzékeny bőr ápolására is tökéletes. 

Alkalmazása:

A lehető legjobb eredmény elérése érdekében használd minden reggel és este. Vidd fel a megtisztított arcbőrödre, és a nyakadra, majd alaposan masszírozd be. 

Összetevők:
Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii Butter, Ceteareth-20, Glycerin, Propylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Carbonate, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Corallina Officinalis Extract, Collagen Amino Acid, Urea, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Palmitoyl Tripeptide-38, Tocopheryl Acetate, Adenosine, Panthenol, Titanum Dioxide, Petrolatum, Cholesterol, Simethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethalonamine, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionano, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl, Methylopropional (Lilial), Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisophexyl-3-Cyclohexane Carboxyaldehyde (Lyral), Lonalool, D-Limonene

 

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 50 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Specifikáció

Bőrtípus Érzékeny, Normál, Száraz

Hatás

Hatás Ránctalanító

Korosztály

Korosztály 40+

Felhasználás időtartama

Használat szerint Nappali, Éjszakai

Típus

Termék típus Krém
Kód:  PLK360
Termékszám:  5901761946536
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20