Oldal frissítése

EVELINE COSMETICS Eyebrow Th. Professional Corrector With Henna 8in1 10 ml

3,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS Eyebrow Th. Professional Corrector With Henna 8in1 10 ml

Az Eveline Cosmetics Th. Professional Corrector With Henna 8 in 1 10 ml-es szemöldök korrektor egy remek segédeszköz a láthatóan sötétebb és gyönyörűen formázott szemöldök elérésére az otthonod kényelméből, anélkül, hogy el kellene menned egy kozmetikai szalonba. A szemöldök korrektor azonnal színezi a szemöldököt, optikailag dúsítja és formázza. Emellett gyönyörű fényt is kölcsönöz neki. Géles formulája egy színes komplexet tartalmaz hennával, amely fokozatosan sötétíti a szemöldököt, így az láthatóan sötét lesz, és ez a hatás akár 10 napon keresztül tart. A speciális szabadalmaztatott kefének köszönhetően könnyen és gyorsan felvihető. A készítmény dermatológiailag tesztelt. 
Hatások:
Az Eveline Cosmetics Eyebrow Th. Professional Corrector With Henna 8 in 1 nyolc hatást kínál egy termékkel: 

  • Azonnali szín
  • Látható hatás akár 14 nap alatt
  • Fény
  • Szemöldök ápolása
  • Stilizáció
  • Fésülés
  • Optikai reguláció
  • Optikai dúsítás

Alkalmazás:
Vidd fel a korrektort a szemöldöködre naponta egyszer. A kefe segítségével formázd igény szerint. 14 nap használat után a szemöldököd láthatóan sötétebb lesz, és ez a hatás akár 10 napig is tart, sminkeltávolítás után is.
Tartalom:
10 ml

 

Paraméterek

Termék típusa

Termék típusa Gél
Kód:  PLK380
Termékszám:  5901761910568
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10