Oldal frissítése

EVELINE COSMETICS Clean Your Skin Ultra-Puryfing Facial Wash Gel (200 ml)

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EVELINE COSMETICS Clean Your Skin Ultra-Puryfing Facial Wash Gel (200 ml)

A Clean Your Skin Ultra-Puryfing Facial Wash Gel tisztító gélt az Eveline márkától a problémás bőr mindennapos reggeli és esti ápolásra tervezték, amely hajlamos a hiányosságokra. Mélyen megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, a fölösleges faggyútól és a smink maradványaitól, anélkül, hogy irritációt okozna. Különleges antibakteriális összetevőket tartalmaz bambuszszénnel, teafával és hialuronsavval, amely küzd a pattanások kialakulása ellen, csökkenti a faggyútermelést és szabaddá teszi a pórusokat. Az Eveline tisztító gél ezáltal enyhíti az irritációt, csökkenti a bőrpírt, erősen hidratál és helyreállítja a bőr puhaságát és lágyságát.

Az EVELINE COSMETICS Clean Your Skin Ultra-Puryfing Facial Wash Gel 200 ml tisztító gél fő jellemzői

  • A Clean Your Skin Ultra-Puryfing tisztító gélt problémás bőrre fejlesztették ki, amely hajlamos a hiányosságokra
  • Mélyen megtisztítja a bőrt a szennyeződésektől, a fölösleges faggyútól és a smink maradványaitól
  • Antibakteriális összetétel bambuszszénnel, teafával és hialuronsavval
  • Harcol a pattanások kialakulása ellen, csökkenti a faggyútermelést és szabaddá teszi a pórusokat
  • Az Evelin tisztító gél enyhíti az irritációt és csökkenti a bőrpírt

Használat:
Vidd fel a gélt az arcodra, és finoman masszírozd ujjaiddal a bőrödbe. Fókuszálj elsősorban a T zónára (homlok, orr, áll), majd öblítsd le vízzel. Kerüld el a szem és az ajkak területét.

Összetétel:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycerin, Lauroyl / Myristoyl Methyl Glucamide, Coco-Betaine, Charcoal Powder, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Niacinamide, Triethyl Citrate, Sodium Chloride, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrogenated Castor Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Glycolic Acid Acid, Salicylic Acid, Butylene Glycol, Centella Asiatica Leaf Extract, Urea, Glucose, Fructose, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Glutamate, Glycine, Lysine, Tartaric Acid, Sodium PCA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutamate Dihydrate Sodium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Citrate.

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Zsíros, Problémás

Űrtartalom

Űrtartalom 20 ml

Termék típusa

Termék típusa Gél

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Kód:  KSPL362
Termékszám:  5907609333230
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20