Oldal frissítése

ETA Fenite 2348 90000

4,8 37 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Fenite 2348 90000

Az ETA Fenité elektromos sarokreszelő tökéletes gondoskodást biztosít a láb és kar számára. Segítségével gyorsan és egyszerűen eltávolítható a kemény, töredezett és száraz bőr, így a bőr puha és bársonyos tapintású lesz . A reszelő görgője két sebességi fokozattal rendelkezik. Az ergonomikus kialakítású fogantyúnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, így rendkívül kényelmes a használata. A 18 mm átmérőjű henger egyszerűen eltávolítható és mosható. Az alján található integrált fény lehetővé teszi a kezelendő felület megvilágítását, hogy még könnyebbé tegye a bőrápolást. Legyen gyönyörű bőröd neked is, az ETA Fenite 2348 90000-as modell professzionális gondoskodásának köszönhetően! 

Az ETA Fenité 2348 90000 fő jellemzői

  • Elektromos reszelő láb- és kézápoláshoz
  • Könnyen és gyorsan eltávolítja a durva, kemény és száraz bőrt
  • Két sebesség
  • Ergonomikusan kialakított fogantyú a kényelmes használathoz
  • 18 mm átmérőjű fej
  • Beépített fény az alján
  • Használható mind hálózati, mind akkumulátoros üzemben
  • Akár 90 perces akkumulátor-üzemidő
  • A csomag 2 tartalék fejet és utazótáskát is tartalmaz
  • Fehér szín

Professzionális ápolás praktikus eszközökkel

Az elektromos reszelő valóban professzionális gondoskodást biztosít a bőrnek. Mind hálózati, mind akkumulátoros üzemmódban használható a kiváló minőségű Li-ion akkumulátornak köszönhetően, mellyel a készülék akár 90 percig is működhet. A fényjelzés tájékoztat a lemerülésről, a töltésről és a teljesen feltöltött állapotról. A csomag tartalmaz egy USB kábelt az akkumulátor feltöltéséhez, és egy praktikus állványt a kényelmes tároláshoz. Utazás során a reszelőt a praktikus utazótáskában tárolhatjuk. Engedd, hogy az ETA Fenite 2348 90000 kényeztesse bőrödet.

Méretek:
16,5 × 8 × 4 cm

Tömeg:
220 g


Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Hálózati és akkumulátoros

Sebességek száma

Sebességfokozat 2
Kód:  ETAFE2348
Termékszám:  ETA234890000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20