Oldal frissítése

ETA 1260 90010 Linty

4,5 104 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA 1260 90010 Linty

Bosszant, hogy ruháid mindig szöszölődnek? Távolítsd el őket az ETA 1260 textilborotvájával, amely egyszerűen és hatékonyan távolítja el a nem kívánatos szálakat vagy apróbb szöszöket mindenféle szövetből. Az ETA textilborotva három hajlékony, levehető rozsdamentes acél vágóéllel rendelkezik, amelyek védik a szövetet a sérüléstől. A kis tartály levehető és átlátszóságának köszönhetően mindig ellenőrizheted tartalmát.

Az ETA készülék energia ellátását NiMH akkumulátor biztosítja, amely hihetetlen 40 percig tartó működést tesz lehetővé! A töltés állapotát fény jelzi, kis tömegének, kis méretének és kényelmes fogásának köszönhetően pedig könnyen kezelhető. Gyorsan összeszerelhető, és karbantartást sem igényel.
További információk:

Alkalmas:
Minden típusú szövethez

Áramellátás:
2,4 V-os NiMH akkumulátor

Akkumulátor élettartam:
40 perc

Méretek:
9,5 x 13 x 9 cm

Tömeg:
260 g

Paraméterek

Elemek

Elemek típusa Ni-MH akkumulátor
Elemek száma 1 db
Kód:  EAD2131a
Termékszám:  ETA126090010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15