Oldal frissítése

ESTÉE LAUDER Brow Now Volumizing Brow Tint 02 Light Brunette 1.7 ml

5 1 értékelés
6 490 Ft

ESTÉE LAUDER Brow Now Volumizing Brow Tint 02 Light Brunette 1.7 ml

Hangsúlyozd ki a szemöldököd előnyeit az új LAUDER Brow Now Volumizing Brow Tint szemöldök géllel! A LAUDER Brow Tint színezett szemöldök gél segítségével pontosan a tetszésed szerint alakíthatod a szemöldöködet. Nyűgözd le a környezetedet a különleges fejlesztésű Brow Now formulával. Ez a formula megbízhatóan színezi, tölti ki és fixálja a szemöldöködet használat után akár 12 órán át. A hölgyek emellett nagyra értékelhetik a terméket, hiszen vízálló és nedvességálló is egyben.

A LAUDER Brow Now szemöldök gél legfontosabb jellemzői

  • LAUDER szemöldök gél 02 Light Brunette árnyalatban
  • A Brow Now formula a használat után akár 12 órán át is hat
  • A termék vízálló és nedvességálló
  • Könnyen felvihető és nem kenődik el
  • Kihangsúlyozza a szemöldököd előnyeit
  • A LAUDER géllel kezelt szemöldök természetes megjelenésű

Alkalmazás:
Egy szemöldök kefe segítségével gyengéden fésüld bele a szemöldöködbe a kívánt formájúra. Ezt követően hagyd a szemöldök gélt rövid ideig megszáradni.

Összetétel:
Isododecane; Water\Aqua\Eau; Dimethicone Silylate; Sorbitan Olivate; Trisiloxane; Quaternium-90 Bentonite; Sorbitan Tristearate; Silica Silylate; Polyisobutene; Diisopropyl Adipate; Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax\Cera Carnauba\Cire De Carnauba; Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract; Pantethine; Panthenol; Cholesterol; Trihydroxystearin; Microcrystalline Wax\Cera Microcristallina\Cire Microcristalline; Propylene Carbonate; Caprylyl Glycol; Nylon-6; Tocopheryl Acetate; Methicone; Hexylene Glycol; Trimethylsiloxysilicate; Silica;Ptfe;Magnesium Salicylate; Phenoxyethanol;[+/- Mica; Iron Oxides (Ci 77491); Iron Oxides (Ci 77492); Iron Oxides (Ci 77499); Titanium Dioxide (Ci 77891); Black 2 (Ci 77266); Ferric Ferrocyanide (Ci 77510); Bismuth Oxychloride (Ci 77163); Chromium Oxide Greens (Ci 77288); Ultramarines (Ci 77007); Chromium Hydroxide Green (Ci 77289); Manganese Violet (Ci 77742); Yellow 5 Lake (Ci 19140)] 



Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Dekor kozmetikum

Termék típusa

Termék típusa Szempillaspirál

Tulajdonságok

Rendeltetés Barna hajúaknak
Különleges tulajdonságok Egész napos, Vízhatlan
Űrtartalom 1,7 ml

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  DEKO3547
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  887167188303
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10