Oldal frissítése

ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme 15 ml

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
23 490 Ft

ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme 15 ml

Csökkentsd a szem körüli ráncokat két hét alatt az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme segítségével. Nemcsak kevesebb lesz a ráncod, hanem az öregedés egyéb jelei is kevésbé lesznek feltűnőek. Innovatív, új generációs technológiával büszkélkedhet, amely kettős hatást biztosít. Megakadályozza a bőr károsodását,óvja a negatív külső hatásoktól, és semlegesíti a szabad gyököket. Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme gélkrémmel a szemed nyitottabbá válik, és tekinteted is fiatalosabb lesz. A krém minden bőrtípusra alkalmas. Legfontosabb hatásai közé tartozik a hidratálás, anti-age hatás, a bőr világosítása, lifting, regenerálás, táplálás, harcol a sötét karikák ellen, és véd a külső hatásoktól, továbbá tömörebbé teszi és megerősíti a bőrt. A gyártó az esti, lefekvés előtti használatot javasolja.

Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme legfontosabb jellemzői

  • Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme csökkenti a szem körüli ráncokat
  • Harcol az öregedés korai jelei ellen
  • Homályosítja a szem alatti sötét karikákat
  • A szabad gyökök ellen is hat
  • Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme könnyen felszívódik
  • Akár 8 órán át tartó antioxidáns hatást biztosít

Felejtsd el az öregedő bőrt!

Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharge Gel-Creme egyhetes használata után felkészülhetsz arra, hogy a szem alatti ráncok jelentős csökkenését tapasztalod majd. Már egy hét használat után a szemkörnyék hidratáltabb lesz, és a szemen a látható fáradtság jelei is csökkennek. Az innovatív FR-Defense technológiának köszönhetően a bőr még ellenállóbbá válik a külső negatív hatásokkal szemben. Az egyedülálló peptidek elősegítik a bőrfiatalító hatást. Erős oxidálószerként E-vitamint tartalmaz.

Hogyan kell használni:< br> Minden reggel és este vidd fel az Estée Lauder szemkörnyékápolót a szemkörnyékre. Ha a krém elfogyott, a tégelyt újrahasznosíthatod. Csakúgy, mint a külső kartoncsomagolás.

Összetétel

Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Metil-trimetikon, Bifida Ferment Lysate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propanediol, Petrolatum, Sucrose, Glicerin, Butylene Glycol, Akrilamid/nátrium-akrililoid-dimetil-turát kopolimer, Trehalose, Tripeptid-32, Adansonia Digitata magkivonat, Lavandula Angustifolia (levendula) virágkivonat, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Ferment, Tocopheryl Acetate, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Hypnea Musciformis Extract, Nátrium Rna, Caffeine, Squalane, Anthemis Nobilis virágolaj, Poria Cocos Sclerotium kivonat, Citrullus Lanatus (görögdinnye) gyümölcskivonat, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium PCA, Phytosphingosine, Hidrolizált algin, Hordeum Distichon (árpa) kivonat\Extrait D'Orge A Deux Rangs, Jojoba Esters, Triticum Vulgare (búza) csíraolaj, Hydrogenated Lecithin, Lecithin, Isohexadecane, Jojoba alkohol, Izopropil-Jojobát, PEG/PPG-18/18 dimetikon, Polysorbate 80, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Sorbitan Oleate, Sodium Lactate, Poliszorbát 40, Kálium-glükonát, Tocopherol, BHT, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Iron Oxides (Ci 77491), Vasoxidok (Ci 77492)


Paraméterek

Típus

Termék típus Krém

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Hatás

Hatás Hidratáló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Felhasználás időtartama

Használat szerint Éjszakai

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Használat

Használat Nőknek


'>
Kód:  KSPL4173
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  887167588509
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05