Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Illóolajok

Az illóolajok használata nem csak azért terjedt el, mert trendinek számít. Javíthatják az egészségi állapotunkat és jó közérzetet teremthetnek. Akár relaxációra, akár élénkítésre, akár egészségmegőrzésre vágysz, van olyan illóolaj, amelyik pont a te számodra alkalmas. Válaszd ki a megfelelőt, és fedezd fel, mennyire gazdagíthatja az életedet.

Folytatás
Paraméterek módosítása
210 termék

Illóolajok

A Illóolajok kategóriában összesen 210 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15