Oldal frissítése

ERGOBABY Omni Dream - Onyx Black

78 290 Ft

ERGOBABY Omni Dream - Onyx Black

A szülői közelség jelenti a babák számára a legnagyobb biztonságot. Ha a babát a testeden szeretnéd hordozni, jó szívvel ajánljuk ezt a hordozót a népszerű Ergobaby gyártól. Úgy tervezték, hogy a gyermeket hason, arccal kifelé, háton és csípőn hordozd. Az elöl történő hordozás biztosítja, hogy állandó közelségben legyél a babáddal. A háti hordozót olyan idősebb gyermekek használhatják, akik már képesek önállóan állni vagy ülni. Hordozni a csípőn is lehet, ez a hordozás legősibb formája, amely népszerűsége a mai napig töretlen. Az arccal kifelé történő hordozás során a gyerek mindent lát, és felfedezheti a számára érdekes dolgokat. A babahordozóval könnyebb cipelni a babádat, mivel a súly egyenletesen oszlik el a csípődön és a válladon. Annak érdekében készült, hogy 3,2 és 20,4 kg súlyhatárok között legyen használható. Erős és minőségi pamut az anyaga. A babahordozóhoz jár: fejtámla, kapucni és párnázott pántok.

A kitűnő ERGOBABY Omni Dream - Onyx Black babahordozó fontosabb jellemzői

  • A nagyszerű Ergobaby babahordozó gondoskodik a szabad kezekről, miközben a babád testközelben van
  • Úgy tervezték, hogy a gyermeket hason, arccal kifelé, háton és csípőn hordozd
  • A kisbaba 3,2 és 20,4 kg súlyhatárok között hordozható
  • Pamut anyag mellett döntött a gyártó az előállításhoz, amely gondoskodik a strapabíró kialakításról és a minőségről
  • Mivel a babahordozó ergonomikus kialakítással rendelkezik, jó hatással van a baba fejlődésére
  • Ki tudod mosni a mosógépben
  • Turista kialakítás a hosszabb túrákhoz

A babahordozóhoz rendkívül gyorsan tudtok majd alkalmazkodni

A kiváló Ergobaby babahordozó kitűnő választás egy hagyományos babakocsi helyett. A gyártásnál figyelembe vették az ergonómiát, amely fontos szerepet tölt be a baba fejlődésében. Az ergonomikus formázás lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy természetes helyzetben legyenek, így minimálisra csökkenhet a csípő- és gerincdeformitások kockázata. A túrázó kialakítás nagyszerű választás a hosszú kalandokhoz, hogy babád ekkor is kényelmesen érezze magát.

A babahordozó további, lenyűgöző funkciói

A nagyszerű Ergobaby babahordozó erősíti a szülő és a gyermek közötti kapcsolatot, és kényelmes hordozást is kínál. A baba kényelmes hordozását a párnázott pántok támogatják, amik gondoskodnak arról, hogy ne érezz kellemetlen nyomást. A babahordozón van integrált fejtámaszték. A fejtámla biztonsággal tartja meg az újszülöttek és a kisgyerekek fejét ergonomikus helyzetben. Ez egy hasznos funkció, amely segít a csecsemőknek, mert még nem tudják megtartani maguktól a fejecskéjüket. Kapucni is van rajta, amely arra való, hogy a gyermek védve legyen a naptól, széltől, esőtől és egyéb, kellemetlen időjárási körülményektől. Az újszülöttek számára tervezett Ergobaby babahordozó jól megtámasztja a gyerek hátát, amit akkor értékelsz igazán, amikor a baba nem ül még önállóan.

Paraméterek

Típus

Típus Babahordozó

Rendeltetés

Ajánlott Fiúknak és lányoknak

Gyermek min. súlya

Gyermek min. súlya 3,2 kg

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 20,4 kg

Hordozó pozíció

Hordozható Hason, Arccal kifelé, Háton, Csípőn

Tulajdonságok

Tulajdonságok Újszülöttek számára megfelelő kialakítás, Ergonomikus kialakítás, Mosógépben mosható, Turisztikai kivitelezés
Felszerelés Fejtámla, Kapucni, Párnázott pántok

Anyag

Anyag Pamut

Szín

Szín Fekete

Babahordozó méretei

Derékpánt min. hossza 66 cm
Derékpánt max. hossza 140 cm

Tömeg

Tömeg 900 g

Alkalmas

Újszülöttek számára alkalmas Igen
Kód:  BABY2793
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1220000204256

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20