Oldal frissítése

ERGOBABY Adapt Soft Touch pamut - Gyöngyszürke

55 290 Ft

ERGOBABY Adapt Soft Touch pamut - Gyöngyszürke

A baba akkor a legboldogabb és akkor érzi magát a legnagyobb biztonságban, ha a szülő közvetlen közelében lehet. Ha szereted magadon tudni a babádat, meleg szívvel ajánljuk ezt a hordozót a neves Ergobaby gyártól. Alkalmas arra, hogy a babát hason, háton és csípőn hordozd. Mindig testközelben lesz a kisbabád, ha elöl hordozod. A háti hordozót olyan idősebb gyermekek használhatják, akik már képesek önállóan állni vagy ülni. Manapság is népszerű a csípőn való hordozás, amely ugyanakkor egy ősi módszer. A babahordozóval könnyebb cipelni a babádat, mert a baba súlya így eloszlik egyenletesen. Úgy gyártották, hogy 3,2 és 20,4 kg súlyhatárok között lehessen használni. Minőségi és strapabíró pamut anyagot választottak az előállításához. A következő jár a babahordozóhoz: fejtámla és párnázott pántok.

A kiváló ERGOBABY Adapt Soft Touch pamut - Gyöngyszürke babahordozó legfontosabb előnyei

  • A nagyszerű Ergobaby babahordozó gondoskodik a szabad kezekről, miközben a babád testközelben van
  • Úgy tervezték, hogy a gyermeket hason, háton és csípőn tudd hordozni
  • A kisbaba 3,2 és 20,4 kg súlyhatárok között hordozható
  • Pamut anyagot használtak a gyártásához, amely biztosítja a tartósságot és a minőséget
  • Állítható vállpánt, így az eszköz mindig kényelmes lesz a babának
  • Az ergonomikus szabás megfelelően támogatja a baba kielégítő fejlődését
  • Automata mosógpében is kimosható
  • Turista kialakítás a hosszabb utazáshoz

Te magad és a babád is gyorsan megszokja a hordozást

A kiváló Ergobaby babahordozó kitűnő alternatívája egy hagyományos babakocsinak. A beállítható vállpánt gondoskodik a baba kényelméről és kellemes hordozási élményről.. A tervezésnél figyelembe vették az ergonómiát, amely támogatja a baba megfelelő fejlődését. Mivel ergonomikus, így a gyerekek a megfelelő, számukra ideális helyzetben ülnek benne, így minimalizálva a gerinc- vagy csípődeformitások kockázatát. Turista kialakítás a hosszabb túrákhoz, hogy az a babának kényelmes legyen.

További, hasznos funkciók

A remek Ergobaby babahordozó erősíti a szülő és a gyermek közötti kapcsolatot, és kényelmes hordozást is kínál. A babát kényelmesen fogod hordozni, hála a párnázott pántoknak, így nem helyeződik kellemetlen nyomás rád. Nem maradt le róla az integrált fejtámla. A fejtámasz biztonságos és ergonomikus helyzetben tartja a baba fejét viselés közben. Rendkívül hasznos, hisz segíti a babákat, mert még nem képesek egyedül megtartani a fejüket. Az újszülöttek számára tervezett Ergobaby babahordozó megfelelően támasztja meg a gyermek hátát, ami rendkívül fontos akkor, amikor a baba még nem tud önállóan ülni.

Paraméterek

Típus

Típus Babahordozó

Rendeltetés

Ajánlott Fiúknak és lányoknak

Gyermek min. súlya

Gyermek min. súlya 3,2 kg

Maximális terhelhetőség

Max. teherbírás 20,4 kg

Hordozó pozíció

Hordozható Hason, Háton, Csípőn

Tulajdonságok

Tulajdonságok Újszülöttek számára megfelelő kialakítás, Ergonomikus kialakítás, Mosógépben mosható, Turisztikai kivitelezés
Felszerelés Fejtámla, Párnázott pántok
Állítható Vállpánt

Anyag

Anyag Pamut

Szín

Szín Szürke

Babahordozó méretei

Derékpánt min. hossza 66 cm
Derékpánt max. hossza 140 cm

Tömeg

Tömeg 600 g

Alkalmas

Újszülöttek számára alkalmas Igen
Kód:  BABY2795
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1220000204058

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20