Oldal frissítése

English Tea Shop Wellness Comfort 20 db, Bio

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

English Tea Shop Wellness Comfort 20 db, Bio

A hosszú téli esték a finom teaiváshoz kapcsolódnak? Az ízletes English Tea Shop teát garantáltan meg fogod szeretni. A gyógyteák története az ősidőkig nyúlik vissza. Már dédanyáink is tudták, milyen jó dolgokat kínál a természet, és hogyan használjuk fel ezeket az ajándékokat. Minden gyógynövényt eredeti aroma és íz jellemez. Biztosan te is megtalálod a számodra legmegfelelőbbet.

Tea English Tea Shop Wellness Comfort 20 db, Bio ...

Eme English Tea Shop Wellness Comfort 20 db, Bio tea főbb tulajdonságai

  • Hangolódj rá a jólét hullámára egy bögre minőségi teával
  • Az ősidők óta ismert gyógynövényes teák, minden gyógynövénynek saját, egyedi aromája és íze van

Összetétel

A Comfort Me gyógytea az English Tea Shop bio minőségű gyógynövényteája gyógynövényes, fűszeres ízű. A tea tele van aktív összetevőkkel, amelyek megnyugtatnak, így élvezheted a pihenés és a kikapcsolódás pillanatát. A kamillát az egyik leggyógyítóbb növénynek tartják. Erős gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és gyógyító hatású. A kamilla legfontosabb hatásai közé tartozik a pszichére gyakorolt nyugtató hatása. Alkalmas álmatlanság, idegesség, stressz ellen, és pozitív hangulatot ad. Segít a menstruációs fájdalmakon is. A mentát már az ókori Egyiptomban és Kínában is használták. A menta mentol- és mentontartalma miatt ideális étkezés után, mivel emésztést elősegítő és puffadáscsökkentő hatása van. A menta gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatású, álmatlanság, stressz és fejfájás ellen is hatásos. Ezenkívül a menta természetes afrodiziákum. Az amalaki magas C-vitamin-tartalommal rendelkezik, véd a szabad gyökök ellen, és segít jobban megbirkózni a nehéz és stresszes helyzetekkel. Összetevők: Kamilla (33%)*, lándzsás menta (17%)*, gyömbér (16%)*, bazsalikom (10%)*, amalaki (10%)*, szívhagyma (9%)*, majoránna (4,5%)*, vanília (0,5%)* *Bio

Paraméterek

Típus és rendeltetés

Típus Teakeverék
Tea fajta Gyógynövényes
Kedvező hatás Emésztés javító, Terhesség, Bőrszépítő
Származási hely Sri Lankai
Kód:  ENGcaj28
Termékszám:  680275050728

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05