Oldal frissítése

English Tea Shop Gyümölcstea, fém doboz, 36 tasak

6 890 Ft

English Tea Shop Gyümölcstea, fém doboz, 36 tasak

Szívesen iszol teát, amit szeretsz otthon, nyugalomban és csendben élvezni? Ebben az esetben nem szabad kihagynod az English Tea Shopot. A gyógyteákat az idők kezdete óta főzik. A nagymamák mindig tudták, hogy milyen gyógynövény nő a környéken, és milyen finom italt lehet belőle varázsolni. A gyógynövényeket egyedi aromájuk és ízük jellemzi. Garantáltan megtalálod a neked megfelelőt. Hagyományos teafilterekbe csomagolva érkezik. Az English Tea Shop 36 darabos kiszerelésben kapható.

Tea English Tea Shop Gyümölcs teás dobozos készlet, 36 tasak .
Tea English Tea Shop Gyümölcs teás dobozos készlet, 36 tasak .

English Tea Shop barackos tea, fémdobozban, 36 filter - főbb jellemzői

  • Élvezz egy csésze finom teát
  • Az ősidők óta ismert gyógyteák, minden gyógynövénynek saját, egyedi aromája és íze van
  • Ismert módon, teafilterekbe csomagolva szállítjuk.
  • A csomagban találsz 36 darab English Tea Shop teafiltert

Összetétel

Fehér tea, matcha és fahéj: fehér tea (56%)*, fahéj (32%)*, matcha por (10%)*, gyömbér (2%)*, Fahéj, moringa és gyömbér: Fahéj (61%)*, Moringa (26%)*, Gyömbér (13%)*, Mighty Matcha: zöld tea (48%)*, pörkölt rizs (16%)*, kakaó (16%)*, társ (12%)*, matcha (6%)*, természetes aroma (2%), Kurkuma, gyömbér és citromfű: gyömbér (30%)*, kurkuma (30%)*, citromfű (14%)*, édesgyökér (7%)*, szegfűszeg (6%)*, Citromhéj (4%)*, kardamom (4%)*, fekete bors (3%)*, köménymag (2%)*, Áfonya, Hibiszkusz és csipkebogyó: hibiszkusz (33%)*, nyíl (26%)*, citromfű (25%)*, gyömbér (6%)*, természetes aroma (4,5%), garcinia levelek (4%)*, természetes citromsav (1%), áfonya (0,50%)*, Cékla, gyömbér és curry: cékla (41%)*, sárgarépa (23%)*, gyömbér (15%)*, currylevél (15%)*, petrezselyem (6%)*.

Paraméterek

Típus és rendeltetés

Típus Teaválogatás
Tea fajta Gyógynövényes
Kedvező hatás Immunerősítő
Forma Filteres
Származási hely Sri Lankai

Összetétel

Összetétel Vörös áfonya, Hibiszkusz, Fahéj, Csipkebogyó, Gyömbér
Kód:  ETSCA151
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  58151

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05