Oldal frissítése

ELODE WOMAN Parfümös víz 100 ml + Testápoló 100 ml

3 390 Ft

ELODE WOMAN Parfümös víz 100 ml + Testápoló 100 ml

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteidet az ELODE női ajándékcsomaggal. A készlet parfümöt és testápolót tartalmaz. Merülj el egy mámorító női illatban, amelyben körte, édesgyökér,  rózsabors, kávé, jázmin, mandula és vanília fonódik eggyé. Méretének köszönhetően az ELODE női eau de parfum bármilyen kisebb vagy nagyobb táskában elfér. Az azonos illatú testápoló csodálatosan puhává és hidratálttá varázsolja a bőrt. Az ELODE női szett kiváló ajándék lehet. 

Az ELODE női kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Az ELODE készlet női testápolót és parfümöt tartalmaz
  • Az ELODE termékek mámorító női illattal ajándékoznak meg
  • Az eau de parfum garantáltan felhívja rád a környezeted figyelmét
  • A testápoló hidratálja és puhítja a bőrt
  • Méretüknek köszönhetően a termékek mindig kéznél lehetnek
  • Az ELODE női szett kiváló ajándék lehet

A készlet tartalma:
Eau de parfum, 100 ml
Testápoló, 100 ml


Összetétel

Eau de Parfum: alkohol denat.., aqua, parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, alkohol, benzotriazolil-dodecil-p-krezol, trisz (tetrametil-hidroxipiperidinol) citrát, BHT, benzil-szalicilát, fahéjalkohol, citronellol, Geraniol, hexil-fahéj, limonene, linaloolIllatosított testápoló: aqua, paraffinum liquidum, glicerin, dimetikon, glicerin-sztearát, cetearil-alkohol, nátrium-hialuronát, allantoin, karbomer, ceteareth-12, ceteareth-20, cetil-palmitát, citromsav, fruktóz, szőlőcukor, gliceril-laurát, Maltóz, parfum, PEG-100-sztearát, pentylene glycol, nátrium-klorid, nátrium-hidroxid, nátrium-laktát, nátrium PCA, tetrasodium EDTA, tokoferil-acetát, trehalóz, Karbamid, BHT, phenoxyethanol, benzil-szalicilát, hexil-fahéj, limonene, linalool

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Parfümös víz, Testápoló

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml
Kód:  VBAL8171
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5201314152538

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15