Oldal frissítése

ELMEX Sensitive szájvíz, 400 ml

4,9 121 értékelés
2 650 Ft

ELMEX Sensitive szájvíz, 400 ml

Az Elmex minőségi szájvize mindazok számára készült, akik fogaik túlzott érzékenységétől szenvednek. Mindennapi használatának köszönhetően hatékony védelmezője az érzékeny fognyaknak. Ez az egyedülálló szájvíz amin-fluoridot tartalmaz, amely egy védőréteget képez a fogszuvasodás ellen. Ügyelj szájhigiéniádra az Elmex Sensitive szájvíz használatával és szabadulj meg fogaid túlérzékenységétől!

Egyedi jellemzők:

  • Véd a fogszuvasodás ellen
  • Csökkenti a fogzománc oldékonyságát
  • Segít megszabadulni a fogak túlérzékenységétől

Ideális kiegészítője a mindennapi fogápolásnak. A szájvizet legalább napi egyszer 30 másodpercig javasolt alkalmazni. Ne nyeld le a szájvizet, köpd ki. Öblítés után a szájban kellemes illat marad. A termék 400ml-es, kényelmes csomagolásban kapható. Fedezd fel a mosolyodat!

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Tulajdonságok

Tulajdonságok Érzékeny fogakra, Fogszuvasodás ellen, Alkoholmentes

Űrtartalom

Űrtartalom 400 ml
Kód:  ZUB139
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7610108065370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20